Aktywne Wpisy
Dentoray +19
Po 2 latach bawienia się w bukmacherkę i obstawiania meczów za drobne, wyciągnąłem saldo z konta ile przelewów poszło do sts oraz superbet, oraz ile wpływów otrzymałem od tych dwóch bukmacherskich firm z powodu wygranych:
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
pieknylowca +72
źródło: 1000018035
Pobierz

Jaki materac 220 x 200 cm dla (już nie) kawalera?
Kiedyś kupowałem materac Materasso Monaco Dream w mniejszym rozmiarze od mirka @Milano - polecam, śpi się na nim bardzo dobrze zarówno na tej stronie Soft jak i Hard (H3/H4 chyba), tylko nie mogę znaleźć teraz interesującego mnie rozmiaru w sprzedaży, bo tak to bym kupił po prostu taki tylko większy xD.
Tak do 8k coś fajnego dostanę :-)? To dla mnie zdecydowanie najważniejszy sprzęt w domu, więc budżet z gumy jakby coś było superhiper fajnego.
Przy okazji zapytam o łóżko - z tego co pamiętam to bez różnicy, byleby materac leżał na stelażu i żebra nie były zbyt rzadko? Jakieś polecajki?
#materac #lozko #sypialnia #sen #zdrowie #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
materace teraz to wszystko marketing, zwlaszcza z tymi piankami, gąbkami.
dwa osobne materace sprężynowe single ukladasz obok siebie i mozna sie rzucać ile sie chce, druga osoba nic nie czuje.
@dreadingit: przecież te z kokosem to robactwo zaraz wypełznie
Jeśli chodzi o stelaż to większość producentów wymaga aby ich materac leżał na stelażu elastycznym (gięte listwy) i oby odstępy między listwami nie były większe niż 3-4 cm.
nie jak wsadzisz w pokrowiec, nie?
@Milano: a faktycznie jeszcze jest w ofercie, to już nie szukam dalej tylko tego biorę, a Ty handlujesz jeszcze
Jeśli chodzi o stelaż, to ten drewniany w zupełności wystarczy. Stelaże z metalową ramą zalecane są do łóżek z pojemnikiem na pościel.
@Milano: dzięki za odpowiedź, a jakoś inaczej niż przez PW można się z Tobą skontaktować? Usunąłem konto jakiś czas temu :).
Łózko będzie z pojemnikiem na pościel, więc rozumiem, że
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta