Docelowo korba jest kręcona dla właśnie takiego efektu. Dzieci indoktrynowane przez wszechsocjalistyczny aparat opresyjnego państwa a oboje rodziców zaciągnięci do kołchozów odrabiając wieczną lichwę banksterską za coś, co ich rodzice kupowali za 1/30 obecnych cen #zydkrecikorba #4konserwy #gospodarka
przecież multikulti to element totalitarnego socjalizmu, ci przybysze dostają obywatelstwa i prawa głosu w wyborach, bezczelne tworzenie nowego proletariatu, który nigdy się nie zbuntuje i zawsze będzie wierny swoim socjaldemokratycznym panom
@Zopyross: Multikulti to rozbijanie lokalnej klasy pracujacej poprzez zmiejszanie jej sily politycznej, obnizanie jej zdolnosci do negocjacji ceny swojej pracy (panie za tyle to ja mam 3 Hindusow na pana miejsce), tworzenie sztucznych podzialow tak zebysmy klocili sie miedzy
#zydkrecikorba #4konserwy #gospodarka
źródło: KorbaKobra
Pobierz@Lwke: No dokładnie bo dotyczy tylko WASPów a i tak nawet nie większości z nich.
@Zopyross: Multikulti to rozbijanie lokalnej klasy pracujacej poprzez zmiejszanie jej sily politycznej, obnizanie jej zdolnosci do negocjacji ceny swojej pracy (panie za tyle to ja mam 3 Hindusow na pana miejsce), tworzenie sztucznych podzialow tak zebysmy klocili sie miedzy