@mirko_anonim: gdybyś był naprawdę przystojny to laski nie zostawiałyby Cię po pierwszym spotkaniu. Ale charakter też jest ważny i bycie miłym wcale nie jest uznawane za kobiety za pozytyw, a wręcz za słabość.
@mirko_anonim: Terapia to świetny pomysł. Bardzo Ci polecam, dobrze że widzisz że masz problem.
Moja rada - nie z każdym terepautą będziesz miał flow. Są różni ludzie, różne metody. Nie każda do Ciebie trafi - szczególnie, że będziesz musiał uzewnętrznić się z bardzo intymnych problemów.
niewzruszony-przewodnik-26: każda mówi mi to samo - jestem przystojny i miły ale nie ma tego czegos
Klasycznie nie powiedziały wprost, że nie wyglądasz jak top przystojnych mężczyzn z instagrama czy tiktoka (albo przez to że jesteś tylko białoskórym mężczyzną więc niczym nie punktujesz)
Zastanawiam się czy nie udać się do lekarza rodzinnego po skierowanie do psychologa aby zbadać gdzie jest problem. Mam prawie 30 lat i chciałbym założyć rodzinę
@mirko_anonim: może skup się na karierze na tyle żebyś nie chodził na NFZ
Bardzo Ci polecam, dobrze że widzisz że masz problem.
Moja rada - nie z każdym terepautą będziesz miał flow. Są różni ludzie, różne metody. Nie każda do Ciebie trafi - szczególnie, że będziesz musiał uzewnętrznić się z bardzo intymnych problemów.
Klasycznie nie powiedziały wprost, że nie wyglądasz jak top przystojnych mężczyzn z instagrama czy tiktoka (albo przez to że jesteś tylko białoskórym mężczyzną więc niczym nie punktujesz)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: może skup się na karierze na tyle żebyś nie chodził na NFZ