Aktywne Wpisy

lubie-sernik +63
Jestem ostatnią noc w Tajlandii bo jutro lecę dalej. I mam kryzys.
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +50
źródło: 1000005259
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Znajdź mi podobne wpisy o kobietach z Zachodu, bo ja się nie spotkałem.
Ty oczywiście wyjeżdżasz ze swoim kukoldyzmem. Po co? Myślisz, że ktoś uwierzy, że jesteś j----ą o aparycji przystojniaka?
Przecież wszędzie tak jest, nasze zakolaki jeżdżą po Tajlandiach, Rumuniach i innych zakątkach i też potrafią zamoczyć bez trudu, ale tu powiela się bzdure, że to akurat p0lczyska są najgorsze i najłatwiejsze. Tak przegrywy tłumaczą swoje porażki.
Aurelius, ja już jestem stary chłop, w nosie mam pozowanie na chada, nigdy nim nie byłem i nie będę. Tak jak
@notBart: a żebyś wiedział ile nastolatek ma fioła na punkcie kpopu i Korei
@Dajcie_zyc223: nie wszyscy Japończycy też mają powodzenie, są też brzydale których nikt nie chce. K---a jacy Wy jesteście zaczadzeni xD
@plejton26: jeśli mówimy o ogóle populacji, tak. Natomiast jeśli taki przeciętny przegryw z Polski ma coś w sobie, nie jest kompletną bezjajeczną parówką, która potrafi tylko płakać na internatach, jak dość wielu blackpilli, to ma szanse. Japonki też mają różne kompleksy, Japończycy mają mniejsze fujarki, Japonczycy dość nas lubią (a lubią mało kogo). Efekt egzotyki działa tak samo w każdym miejscu na ziemi.
@corsa900: sam myślę jak Ty, ale niestety lubię dużo czytać, byłem zagranicą (UK, ponad 4 lata) i mam znajomych z innych krajów. Polki nie są największymi chlorami, to prawda, ale to nasze witaminki najbardziej się poniżają ze wszystkich.
@Spring90: o kurde, dzięki, aż sprawdziłem. Myślałem, że są trochę wyżsi. Zatem no tak, ten manlet mający 175cm, zarys mięśni będzie takim Tyronem dla Japonki.