Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AureIius akurat w tym wypadku ma to o tyle sens, że naprawde by działało w obie strony. Jak by jakaś ładnie zadbana japonka przyleciała do polski, to adoratorów azjatyckiej urody nigdy by jej nie zabrakło
  • Odpowiedz
  • 58
@corsa900: Bordo, ja mam żonę. Po prostu trafiłem przypadkiem na ten post i mam bekę jak na świecie faceci mówią, żeby jechać do Polski bo jest łatwe ruchanie.
Znajdź mi podobne wpisy o kobietach z Zachodu, bo ja się nie spotkałem.
Ty oczywiście wyjeżdżasz ze swoim kukoldyzmem. Po co? Myślisz, że ktoś uwierzy, że jesteś j----ą o aparycji przystojniaka?
  • Odpowiedz
@AureIius 9/10 facetów publikujących takie wpisy to zwykle frustraci, toksyki, wzajemnie się nakręcający.

Przecież wszędzie tak jest, nasze zakolaki jeżdżą po Tajlandiach, Rumuniach i innych zakątkach i też potrafią zamoczyć bez trudu, ale tu powiela się bzdure, że to akurat p0lczyska są najgorsze i najłatwiejsze. Tak przegrywy tłumaczą swoje porażki.

Aurelius, ja już jestem stary chłop, w nosie mam pozowanie na chada, nigdy nim nie byłem i nie będę. Tak jak
  • Odpowiedz
cope

@plejton26: jeśli mówimy o ogóle populacji, tak. Natomiast jeśli taki przeciętny przegryw z Polski ma coś w sobie, nie jest kompletną bezjajeczną parówką, która potrafi tylko płakać na internatach, jak dość wielu blackpilli, to ma szanse. Japonki też mają różne kompleksy, Japończycy mają mniejsze fujarki, Japonczycy dość nas lubią (a lubią mało kogo). Efekt egzotyki działa tak samo w każdym miejscu na ziemi.
  • Odpowiedz
Przecież wszędzie tak jest, nasze zakolaki jeżdżą po Tajlandiach, Rumuniach i innych zakątkach i też potrafią zamoczyć bez trudu, ale tu powiela się bzdure, że to akurat p0lczyska są najgorsze i najłatwiejsze.

@corsa900: sam myślę jak Ty, ale niestety lubię dużo czytać, byłem zagranicą (UK, ponad 4 lata) i mam znajomych z innych krajów. Polki nie są największymi chlorami, to prawda, ale to nasze witaminki najbardziej się poniżają ze wszystkich.
  • Odpowiedz
a 172 w Japonii to akurat wyższa półka wzrostu to nie wiem co on p------i

@Spring90: o kurde, dzięki, aż sprawdziłem. Myślałem, że są trochę wyżsi. Zatem no tak, ten manlet mający 175cm, zarys mięśni będzie takim Tyronem dla Japonki.
  • Odpowiedz