Wpis z mikrobloga

@Pinata: Żyją i od lat paru lat nie nagrali niczego nowego. Ostatni raz widziałem ich chyba w 2014 na Muszla fest i tyle. Kiedyś sprawdzałem z ciekawości ile kosztuje bilet na ich koncert w Gdyni i jak zobaczyłem cenę 100zł (chyba to był cykl koncertów "Kiedyś był Jarocin") to darowałem sobie. Jeśli ich nie wiedziałaś na żywo nigdy (słowo klucz) to możesz iść. Czy mając około 60 lat zagrają fajnie?
  • Odpowiedz
  • 0
@BronislawCzevak: Nie, nie, widziałam Ich na żywo kilka razy, ostatni raz w ten weekend ;) To było tak złe, że czuję się, jakby mi ktoś zniszczył dzieciństwo ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tylko to był koncert za free, w pipidówie i zastanawiam się, czy z tego względu zagrali źle, czy na tych biletowanych, lepszych eventach lepiej dają radę. Sprzed lat pamiętam Ich koncerty zupełnie inaczej, a i
  • Odpowiedz
  • 0
@Pinata widziałem ich kilka razy w ostatnich latach, (fakt, że ostatnio ze trzy lata temu) i zawsze było zajebiscie, trochę jestem zaskoczony tym co czytam
  • Odpowiedz
  • 0
@pek0s: Też byłam zaskoczona, dlatego pytam o opinie innych ( ͡° ʖ̯ ͡°) Z pierwszych 4 płyt znam każdą nutkę, a tu te same kawałki brzmiały jak rearanżacja pod nowe albumy. Więcej śpiewu niż darcia mordy, brak punkowego tempa, wszystko jakby ugrzecznione. Interakcja też ograniczona do "cześć, teraz coś nowego, teraz coś starego, dzięki, nara". No albo event Im nie przypasował (nie była to topka, choć
  • Odpowiedz
mimo wieku chlopaki graja dalej zajebiscie. teraz ostatnio na basie gral z nimi Rolf. to dalej ten sam dezerter co 40 lat temu a zmienilo sie to ze teraz sa w stanie jakos sie utrzymac z tego grania. zmienil sie napewno charakter wielu klubow. publika sie zmienila. dezerter dalej jest tym samym dezerterem. szanuje ze dalej graja stary repertuar. najlepszy na swiecie :D
  • Odpowiedz