Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Infex: Ty nie, ale to zapewne są poglądy gamingowego Atora które z uśmiechem odczytywał, kim trzeba być żeby w zacietrzewieniu przeciwko "mediom growym" krytykować bojkot ruskiej gry i symetryzować że możesz sobie grać w co chcesz i ruska gra nie jest zła bo cdaction nie do wszystkiego podało źródła? No pewnie tą samą osobą która broni gier o gwałceniu i kazirodztwie żeby napędzać strach przed illuminatami którzy zabiorą ci GTA
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Skoro już lukruje tag i po raz kolejny to widzę to aż muszę podpytać, bo brzmi to mocno niepokojąco, nawet jakby miało funkcjonować w formie pasty

No pewnie tą samą osobą która broni gier o gwałceniu i kazirodztwie żeby napędzać strach przed illuminatami którzy zabiorą ci GTA

Widzę to już któryś raz i nie do końca wiem skąd ta konkluzja, tzn doprecyzuje - obejrzałam sobie jego dwa materiały w temacie
  • Odpowiedz
@niesepomoc: TL:DR - Na steam sprzedawane są gry tak podłe że przekracza to jakiekolwiek granice smaku, a jemu w tym procederze najbardziej przeszkadza to, że VISA i MC dowiedziawszy się o tym od grupy aktywistów postanowiły zareagować i płacze o cenzurę i snuje fatalistyczne scenariusze, o świecie bez GTA.
  • Odpowiedz
jak ochoczo cisnął fajnopolaków i bronił ruskiej gry :))

@ActiveekHere Jak już się przewinął temat Atomic Heart na tagu, to ja powiem tak. Pamiętam, że czekałem na tę grę z siurkiem w dłoni, ale to nie przez ponętne androidki ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko wtedy byłem turbo fanem muzyki Micka Gordona, a to miała być kolejna gra z muzyką jego autorstwa. Do tego sam koncept świata i maszkar miał w sobie
  • Odpowiedz
@francis0440: Ja powiem Ci szczerze, że czekalam na nowego "bioshocka" w klimatach wschodniej europy od pierwszej zapowiedzi, ale dałam sobie siana wlasnie z powodu wojny. Nie dlatego, że fajnopolactwo po prostu moje wlasne sumienie. Nie czułabym się okej z tym, więc po prostu nie nabyłam egzemplarza, a nie posiadam tez zadnego planu subskrypcyjnego, by można było tego argumentu użyć. Ale tez nikogo nie przekonywalam, ani nie gardziłam kimś kto po
niesepomoc - @francis0440: Ja powiem Ci szczerze, że czekalam na nowego "bioshocka" w...
  • Odpowiedz
@niesepomoc: Ten materiał od Brodatego pamiętam i spoko z jego strony, że nie wziął udziału w bojkocie. Niemniej i tak uważam, że zbyt wielu rzeczy się doszukiwał na siłę. Od 21:32 jest tablica z czarno-białymi zdjęciami. To są najprawdopodobniej patroni albo osoby, które kupiły grę w przedsprzedaży z najdroższym pakietem XD Bo co by miał tam robić szop, albo kot z memów?

I wiesz, jeśli Tobie sumienie nie pozwala grać
@AntyKuc +8
@francis0440 @vulcanitu
Ale bronicie tej gierki bo w gamepassie wam dali, czy po prostu matuszka rassija to wasz prawdziwy dom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

więc te pieniądze na pewno zafundują wojnę na Ukrainie". Absurd, nawet gdyby 100% przychodów ze sprzedaży (a wiadomo, że tak
  • Odpowiedz
A wiecie że u kolegów ludologów WOKE niszczy gry mniej więcej od czasów współpracy Malboskiego Zakolarza z instytutem który pod żadnym pozorem nigdy nie wziął by pieniędzy od Federacji Rosyjskiej? absolutny przypadek

@Njal: Instytut Ordo luris to ta ''poważna'' katolicka organizacja strzeżąca podobno katolickich wartości których sama nie przestrzega w której co chwilę jest jakaś afera między innymi taka o romans? XD
Cztero0404 - >A wiecie że u kolegów ludologów WOKE niszczy gry mniej więcej od czasów...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-07-30_172007_www.google.com

Pobierz
  • Odpowiedz