Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Widzę to już któryś raz i nie do końca wiem skąd ta konkluzja, tzn doprecyzuje - obejrzałam sobie jego dwa materiały w temacie
@ActiveekHere Jak już się przewinął temat Atomic Heart na tagu, to ja powiem tak. Pamiętam, że czekałem na tę grę z siurkiem w dłoni, ale to nie przez ponętne androidki ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko wtedy byłem turbo fanem muzyki Micka Gordona, a to miała być kolejna gra z muzyką jego autorstwa. Do tego sam koncept świata i maszkar miał w sobie
I wiesz, jeśli Tobie sumienie nie pozwala grać
Ale bronicie tej gierki bo w gamepassie wam dali, czy po prostu matuszka rassija to wasz prawdziwy dom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Njal: Instytut Ordo luris to ta ''poważna'' katolicka organizacja strzeżąca podobno katolickich wartości których sama nie przestrzega w której co chwilę jest jakaś afera między innymi taka o romans? XD
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-07-30_172007_www.google.com
Pobierz