Wpis z mikrobloga

@Sindbad000: pisałem z nimi to odpisali że jak mam propozycję to mam dać znać to dodadzą. Ale to nie o to chodzi oni zawsze prawie codziennie coś dodawali a teraz ponad 3 tygodnie kompletne zero. Biblioteka angielska jest aktualizowana tylko Polska bez zmian. Czarno to widzę. Cisnę ich tam co jest grane ale nie bardzo odpisują.
  • Odpowiedz
@TobiaszSuchy: chyba nie rozumiesz. Seriale i filmy wakacji nie mają. Weźmy przykład serial Pati jest już 5 odcinków a tu tylko dwa i brak kolejnych aktualizacji. I właśnie o tym mowa. Że przestali całkowicie aktualizować polską VOD bo zagraniczna jest prawie codziennie aktualizowana. Jeśli Polacy nie zaczną do nich pisać by nakreślić problem to ta TV w Polsce będzie skreślona.
  • Odpowiedz
@shexcyk: Co ty gadasz. Korzystaj z tego już kupę lat. I daje radę. Nie jedna IPTV zdychała pod obciążeniem meczami a tu nie jest najgorzej. A i VOD było bardzo dobre. Wiadomo są lepsze TV ale to już o wiele większe $$.
  • Odpowiedz
@puniek: Na logikę skoro masz 2 sezony dostępne to drugi jest nowością. I nie ma gorszych lub lepszych trexów, wszystko i tak prowadzi w 1 miejsce przez cloudflare. A domena to kwestia tego co sobie wpiszesz w panel reselera.
  • Odpowiedz
@Sindbad000: ogarnij sobie stremio+ realdebrit+ torrenito, jeśli nie przeszkadzają ci napisy, choć często już jest po polsku, bo dodali polskie źródło torrentow, a jak czegoś nie ma, a muszę mieć po polsku to pobieram torrenta z jakiejś polskiej strony i wrzucam do real-debrit i wtedy się przydaje dodatek debrit-search i tyle. Mnie osobiście TRex zawsze wkurzał, bo czasem działa znośnie, a czasem zacinał co chwilę i była to loteria czy
  • Odpowiedz