Wpis z mikrobloga

https://wykop.pl/link/7758767/moderacja-wykop-chetnie-usunie-twoje-konto-ale-nie-da-ci-do-niego-dostepu

Piszę do was jako użytkownik @Frank_Parker aby powiedzieć żegnajciu – nie byłem żadnym mirko celebrytą, ale moderacja z jakiegoś powodu postawiła pozbyć się mojego konta, więc uznałem że to pora żeby opuścić ten łez padół. Na końcu posta podaję link do znaleziska o tym jak moderacja bez podania przyczyny zablokowała moje 11-letnie konto i odmówiła odzyskania dostępu do niego ale wielkodusznie zaproponowała jego usunięcie. Nie wiem, może to normalna procedura, ja poczułem się jakby ktoś chciał mnie wy*ymać.
Chciałem podziękować wszystkim którzy przez 11 lat pozwolili mi poczuć się częścią tej spie#$%lonej społeczności, zwłaszcza na tagach #gielda który od koronki był mi bliski i #boks który kiedyś, zwłaszcza za czasów wbss namiętnie komentowałem, ale postępowanie moderacji tak mnie wkur@#ło że nie zamierzam wspierać dłużej tego portalu i odwyk może dobrze mi zrobi.

Będę tu zaglądał najwyżej w przypadku dużych zwał na giełdzie żeby zobaczyć jak mirki reagują, bo to wciąż dużo lepsze niż forum bankiera.
#gielda #zalesie #moderacja #wykop #mikroblog
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arsamakov: po prostu przykro mi się zrobiło bo nie powiedzą że coś im się nie podoba tylko walą w głupa i zamiast zrobić porządek z rumunami i balonowymi multikontami to dobierają się random mirka
  • Odpowiedz