Wpis z mikrobloga

• 2
@cwlmod i ja zadnej marki nie pocisłem. Smieszy mnie to ze sie uczepiles toyoty a sie wozisz jakiem popierdułkiem i udajesz znawce a nawet nie masz wiedzy o rynku i o samochodach.
  • Odpowiedz
@Kref3x: Ja jestem znawca i ekspertem, a Ty jesteś typowy przedstawicielem rakowych kierowców toyoty, którzy nie są w stanie zrozumieć jeżdżą gownoautami xD
  • Odpowiedz
  • 0
@cwlmod ja nawet toyoty nie posiadam haha ale potrafie docenic dobre samochody i posiadam na ich temat duza wiedze. Sam w wolnym czasie sobie grzebie przy autkach. I miałem i mam przynajmniej dwa auta co maja wiecej koni od tego twojego cinkłoczento wiec wez mnie nie rozsmieszaj
  • Odpowiedz
  • 1
@cwlmod znasz z toyoty pewnie tylko priusa i jariske a cisniesz całą marke. Ja hyundaia potrafie uszanowac bo maja kilka fajnych samochodow. A ty mysisz ze p------i typu i30 czy a45 to sa jakies nadsamochody
  • Odpowiedz
@Kref3x: Oczywiście że są, ale niedzielny kierowca może tak nie uważać bo się nie zna xD

Tak, cisnę całą markę bo najwięcej sprzedają nudnej do pożogi coroli. W zasadzie to cisnę kierowców tych aut.

Już się tak nie zasapie. Pewnie że uogólniam, bo Toyota/kiedyś robią też bardzo fajne auta. Za gr yaris ich szczególnie szanuję
  • Odpowiedz
@Kref3x marka jak marka (choć dla niektórych to już wystarczy żeby srać żarem w necie), ale co zauważyłem to że w deszcz każda toyota ciśnie na światłach dziennych. To już nawet mój gówniany ośmioletni opel włącza światła mijania zaraz jak tylko odpali wycieraczki a Toyota? Nawałnica, g---o widać ale ani mądry samochodzik, ani jeszcze mądrzejszy właściciel nie wpadnie na to, że w takich warunkach widać go z 20 metrów. Żaden inny
  • Odpowiedz
  • 0
@Chad_chory_na_stulejke toyota to poprostu mądra marka prodkuje tanie auta dla ludu ale produkuje tez ponadczasowe maszyny. Co najlepiej weryfikuje czy dany samochód jest dobry? Rynek. I to toyota posiada na rynku modele jak np. Land cruiser 200 ktory z 2013 roku potrafi kosztować 200k+ a jego odpowiedniki z bmw audi czy mercedesa kosztują może polowe z tego. Chyba mi nie powiecie ze właśnie gówniane samochody trzymają cene? Szanujmy się taki i30
  • Odpowiedz