Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: porównanie zrobione przez przegrywa dla przegrywów. Jaki procent iPhona to wyspa? Bo ze zdjęcia wynika, że 60%
Mam go od kilku dni i jest fantastyczny, świetnie wyważony i doskonale leży w dłoni. Właśnie dzięki temu, ze jest cienki. Robi to fantastyczne wrażenie, przy jednoczesnym dużym ekranie.
Możecie przegrywy tylko pomarzyć o takim smarfonie.
editores - @wfyokyga: porównanie zrobione przez przegrywa dla przegrywów. Jaki procen...

źródło: Zrzut ekranu 2025-09-23 o 05.37.59

Pobierz
  • Odpowiedz
@editores: wiem że beit, ale:

Cena i jakość tego telefonu od dłuższego czasu to tylko marketing. Dosłownie nie ma tam nic niezwykłego. To taki sam telefon jak samsung, tylko z japkiem na środku ekranu, żeby było widać z daleka, że przepłaciłeś.
  • Odpowiedz
@wfyokyga: ale to jakaś zaleta, że jest o tyle cieńszy? Rozumiem, że kiedyś telefony były dużo grubsze i cięższe, ale teraz? U siebie (Huawei) mam case na telefon i wygodniej mi się w nim użytkuje, niż.. bez. xD

Czy to tylko chodzi o cyferki tak jak podniecanie się, że jedno auto przyspiesza do 100 km/h w 4.9 sekund, a drugie w 6? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 38
@editores ekscytowanie się jakimś telefonem to jest jedno wielkie xd. A to jest cieńszy o 2mm. A to jest pokryty jakąś tam farbą. Kogo normalnego to obchodzi? Jakie ma to znaczenie?
Za rok wyjdzie kolejny, tylko 2mm szerszy i wszyscy będą się podniecać jaki to genialny telefon.
  • Odpowiedz
@wfyokyga zawsze mnie dziwi po co ludzie tak się tą cienizną podniecają. Myślę że większość osób ma w dupie grubość telefonu, a nawet wolałaby żeby był grubszy, ale za to z większą baterią xD
  • Odpowiedz
@Block3r taką wersję mają przygotowana na za 5 lat jak się ludzie przestaną podniecać cienkim xD
Myślę że to o to chodzi.
Po co zrobić telefon ostateczny, skoro drobne zmiany utrzymują sprzedaż na zakładanym poziomie, jednocześnie zapewniają nam(firmom) niewykorzystany potencjał na zmiany w kolejnych kilku generacjach w przód ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz