Aktywne Wpisy

MonazoPL +102
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +292
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

#kindle #ebook #ebooki
Obydwie linie są wyjustowane. i żaden wyraz nie jest dzielony (sprawdziłem na wszystkich rozmiarach czcionki.
Wydawca może zdefiniować zasady dzielenia wyrazów za pomocą CSS, używając właściwości takich jak:
- hyphens: auto; – pozwala czytnikowi na automatyczne dzielenie wyrazów zgodnie z regułami języka.
- hyphens: manual; – dzieli tylko w miejscach, gdzie w tekście występują tzw. miękkie łączniki (
­).- hyphens:
Właśnie się pobawiłem paroma plikami które mam wygenerowane (ebookpoint, pulsar, fantazmaty), niestety w żadnym cssie nie było zdefiniowane hyphens (wygląda na to że zostawiają to oprogramowaniu czytnika). Mobi juz od chyba roku nie jest obsługiwany przez send to kindle, niby epub jest ale tylko tak naprawdę ulepszyli konwerter