Aktywne Wpisy

Bunch +18
Genetyka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczcie jak niektórym nie dużo potrzeba aby z przeciętniaka stać się mega przystojnym facetem. Największa zmiana chyba na przykłądzie Cavilla jest widoczna tutaj.
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
źródło: Onie-Onie
Pobierz

#kiszak #polskiyoutube
źródło: maxresdefault
Pobierz@heterogenizowany: on stworzył całą sektę xd chodzą te przygłupy po wszelkich czeluściach internetu i rzucają te stejtmenty swojego guru.
Po czasie widać monotonnie i hipokryzję; teraz wstyd mi trochę, że sam tam rzucałem suba przez ponad pół roku i udzielałem się na jego discordzie
W jakim momencie nadeszło otrzeźwienie? Co stało się, że jesteś tu, a nie już na discordzie?
@Amatorro: Fani patusów musieli czymś zapełnić pustkę w swoich głowach po śmierci Kononowicza.
@heterogenizowany: tak średnio pamiętam co tam przeważyło, że zrobiłem sobie dłuższą przerwę, ciężko mi umieścić na osi czasu - albo afera summonowa albo ta arkadikussa z łowcami, gdzie przez cały tydzień było to mielone na streamach(już pomijając to, że tam byłem bardziej po stronie ludologów, ale nie widziałem powodu żeby tak to grillować).
Poza