Wpis z mikrobloga

@Amatorro: Szkodnik w infosferze gier wideo który za bardzo zapędził się i w przekonaniu o własnej nieomylności i z problemem ego i kompleksów zaczął wychylać się za bardzo ponad swoją bańkę i atakować bogu ducha winnych twórców co budzi sprzeciw społeczności, jego tendencyjne i zmanipulowane materiały które często mają za zadanie jedynie wywoływać reakcję i frustrację są promowane przez algorytm i zbierają dużą widownie a sam twórca kreuje się na
  • Odpowiedz
@Amatorro: zaczepiał bezdomnego i zmuszał go do żenującej rozmowy z nim, bezdomny stracił cierpliwość i zrzucił mu czapkę, więc chłop go pobił. Płakał na social mediach, że był nietrzeźwy i nie wiedział co robi, w rzeczywistości wypił połowę piwa z puszki. Wymiar sprawiedliwości nie nabrał się na jego skruchę i skazał go jako poczytalnego. Ma głęboki kompleks tożsamości wobec swojego kraju, gardzi Polską i odrzuca wszystko, co z nią związane.
  • Odpowiedz
@konondrom2137: nie zapominajmy, że w celach optymalizacji podatkowej przeprowadził się ponad 5 lat temu do Rumunii bo tak gardzi Polską, a jednocześnie nie zadał sobie trudu nauczenia się języka przez tyle czasu
  • Odpowiedz
@Amatorro: Wyobraź sobie takiego growego Rafonixa. Szkodnik, leń, nierób. 95% jego kontentu na youtube to oglądanie innych ludzi. Wchodzisz na jego kanał na youtube, widzisz miniaturki sugerujące materiały na dane tematy. Coś przykuwa Twój wzrok, klikasz, sprawdzasz, a film który ogladasz polega na tym, że Kiszak ogląda czyjś film i wtrąca swoje truizmy. Activek tutaj wyjaśnił w dużej mierze w czym problem.

Teraz też jest afera z nową azjatycką grą
  • Odpowiedz
@Amatorro: Na przykład nagrał w ciągu 3-4 dnia ponad 20 filmów o Assassin’s Creed Shadows dzielni walcząc ze złą korporacją a później był zdziwiony, że mu nie chcą dać darmowego dostępu do gry i wiadomości do Ubisoftu wysłał XD Mówił, że nie mógłby grać w GTA bo tam nie progresywności a po drugim trailerze nagle to jest jego ulubiona seria gier. Mówił, że ludzie nie wiedzą co im się podoba
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: swego czasu sporo go oglądałem, gdy w końcu się zorientowałem, że jest strasznie monotonny. Ciągle te same teksty, te same zarzuty, te same uwagi. Na jego kanale nie znajdzie się absolutnie nic twórczego i ciekawego. Jedyny filmik, jaki uważam za fajny, z którego można było się coś dowiedzieć i był dobrze zrealizowany to był o tatuażach.
  • Odpowiedz
@bregath: miałem to samo xd tez mi algorytm go podpowiadal, fajnie opowiadal o goticzku ale potem zaczął farmazonić coś o soulsach że jest anty summony a sam grał w Erdtree op buildem z neta
  • Odpowiedz
  • 1
@ActiveekHere ja sie dziwię ze YT pozwala w ogóle na to komentowanie. Przecież to juz wykracza poza "cytat". To chamskie żerowanie na cudzej pracy. Imo twórcy powinni się temu ostro sprzeciwić.
  • Odpowiedz