Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@salanderek: mordeczko tylko jedyny słuszny - chiński Chińczyk pan Pjotter o polu 500x300, tuba 60w i chiller jedyny słuszny cw3000 którego wspomagam klimatyzacją żeby utrzymywać piękne 20stopni.

Czy mam swoją ploterownie w kiblu starego szpitala? No pewnie że tak mordo xD
bkwas - @salanderek: mordeczko tylko jedyny słuszny - chiński Chińczyk pan Pjotter o ...
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 3
@salanderek na niezarejestrowanej tak, na pełnym zusie... W sumie też, ale trzeba się łapać dużo pojedynczych małych zleceń.

U mnie jedno zlecenie które robię ok 2 dni zapewnia mi w sumie tyle żeby było na prawie cały duży zus.

Ale wcześniej tegoż zlecenia nie miałem i wtedy to już jest masakryczna ilość czasu spędzona z ludźmi którzy wymagają, a nie wiedzą do końca czego chcą, albo wymagają i chcą wszystko za
  • Odpowiedz
Nie spodziewałem się, że trafię na serwisanta który aż tyle mnie nauczy i jednocześnie aż tak mi ułatwi robotę. - rozwiń
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 3
@6poziomprokrastynacji @TomSz serwis AtomLaser - rozmawiałem z dwoma facetami tam w firmie i obaj konkretni i chętni do pomocy.

Generalnie większość osób na forum z laserami poleca właśnie ich i teraz rozumiem dlaczego.

Cena uczciwa (170 za roboczo godzinę) dojazdy robią do klienta ale jednocześnie nie trzeba czasem płacić całości bo jadą też po drodze w inne miejsca, no i w 3h gość wymienił mi tubę, ulepszył chlodzenie, nowe rurki,
  • Odpowiedz