@GothBoyy666: spoko ja nie jestem w stanie rozmawiac z kims dluzej niz 5 sekund bo mi sie odechciewa takze props za to, no tak normalnie sie wydaje sie ze tu gadu gadu podaj jakis kontakt do siebie a pozniej wiadomo co bedzie nie zapomnijta sie zabezpieczac ino
@Emeryt_Konto głównie mi chodzi o przestanie być zamkniętym w sobie introwertykiem z fobia społeczną, gadam do dziewczyn bo to jest dla mnie trudniejsze. Jakby jakaś chciała mnie to taki bonus, uczę się odrzucenia rowniez
@Emeryt_Konto Przy każdej innej sytuacji to działa, tutaj jest gorzej. Sam wiesz że nie wystarczy powiedzieć "nie denerwuj się" xD Jakby tak było to nikt by nie kończył w Choroszczy.
BTW. "łyżka zupy do mordy i lecimy dalej" xD śmieszne bo jedzenie wśród ludzi też sprawia mi dyskomfort
@smoczykutaz7: wydaje mi sie że musisz sie czegoś podswiadomie wstydzić
może cie przyłapano na czymś co uważasz za wstydliwe i tamto zdarzenie cie trzyma musisz wrocic myslami do tamtego zdarzenia i sie pogodzic z tym mowie ci to da ci rade
@smoczykutaz7: no tu jest to wszystko co cie trzyma bo podswiadomosc wie ze co bys nie zrobil to bedziesz musial poniesc kare moze nie fizyczna ale psychiczna za kazdy czyn ktory zrobisz moze za duzo rzeczy robisz zlych i pozniej jak dostajesz przylapany na nich to pozniej ci z tym zle ale no wiesz musisz czasem odpuscic robienie złych rzeczy zeby ci sie nie kumulowało to wszysko ziomku ziomeczku polecam
@smoczykutaz7: Całe 30 lat mnie na czymś takim ktoś przyłapuje. Tylko szkoda że czasami są to te same rzeczy które zrobiłby kto inny i nie byłyby wstydliwe.
no bo to tak działa bo to ty czujesz ze robisz cos nieodpowiedniego i to widac
płaszczyłeś się i spermiłeś do jakiejś karyny chłopcze? ( ͡° ᴥ ͡°)
imo musisz do tego podejsc tak jak bys sobie zupe jadł czyli bez miliona scenariuszy imo łyzka zupy do mordy i lecimy dalej
BTW. "łyżka zupy do mordy i lecimy dalej" xD śmieszne bo jedzenie wśród ludzi też sprawia mi dyskomfort
może cie przyłapano na czymś co uważasz za wstydliwe i tamto zdarzenie cie trzyma musisz wrocic myslami do tamtego zdarzenia i sie pogodzic z tym mowie ci to da ci rade
no bo to tak działa bo to ty czujesz ze robisz cos nieodpowiedniego i to widac
a inni tez to czuja i
To wiem. Jest jednen gość który mówi mi to wprost i wtedy lepiej się czuję bo wiem że widzi i rozumie bo też czasami tak ma.