Wpis z mikrobloga

@smoczykutaz7: stary nie mam czasu chwilowo bo musze isc robic dalehj przeczytma sobie pozniej bede miec czasu twoche wiecej to ci cos moge poradzic ogolnie dobrze ze to piszesz ale to nie na konkuterze pisz tylko sobie usiadz na foteliku wycisz sie i zapisz w zeszycie jestem zly bo to to tot to moze sobie cos porysuj ispokoj sie pomysl dlaczego tak jest ze tak jest moze jakies leki zazywasz
  • Odpowiedz
@smoczykutaz7: nie musisz byc cpunem degeneratem zeby byc zlym czlowiekiem albo robic zle rzeczy bo to nie o to chodzi bo bycie cpunem nie jest zle tylko czy ty robisz zle rzeczy jak juz jestes na p-----e tak zwanej xd patrz mozesz byc np papiezem i sie mowi ze papiez to nie moze byc zly czlowiek a jednak moze byc zlym czlowiekiem bo to nie nazewnictwo cie opisuje tylko to
  • Odpowiedz
  • 0
@smoczykutaz7: Jak nawet na necie nie potrafisz zagadać to bardzo zle, ale to juz wiesz. Bierzesz jakieś leki, antydepy, inhibitory imao? Moje ultimate combo na fobie społęczną to klonazepam, pregabalina, i na deser propanalol co by serce nie bilo szybko w stresujacej sytuacji. Zeby nie bylo, na trzezwo też robie te rzeczy, ale w liceum to pamietam że malutka tabletka klonazepamu i z raczej cichego dzieciaka zamienialem sie w charyzmatyczną
  • Odpowiedz
@smoczykutaz7: @GothBoyy666

no moim zdaniem coś przed soba ukrywasz wiesz dobrze co ale nie chcesz sie przyzanc i probujesz to otulic w kocyk taki milutki a tam moze byc schowany noz zabojczy zdradziecki i tu tak jak by widze ze sam sobie dajesz odpowiedzi na swoje pytania tylko ze nadal nie wiesz co z tym zrobic czyli wiesz co ci dolega ale nic z tym nie robisz 10 lat
  • Odpowiedz