Aktywne Wpisy

Bratkuu +2
Jakim procentem oszczędności obracacie na giełdzie?
#gielda
#gielda

kluha666 +352
Miałem iść do pracy, do sprzątania. W końcu żadna praca nie hańbi, a pieniądze się przydadzą. Byłem umówiony z taką kobietą, która miała zadzwonić w piątek. Głucha cisza. Próbowałem dziś do niej dzwonić kilkukrotnie, ale nie odbierała. A dzisiaj nieoczekiwanie dostaje telefon i jestem umówiony jutro na rozmowę o pracę jako pracownik administracyjno-biurowy. Na takiej pracy mi bardzo zależało i jestem przeszczęśliwy, że będę miał okazję na taką rozmowę. Trzeba mierzyć wysoko!

źródło: extrapolating
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Może byłoby lepiej xDDDDDDD
@KanJaweuDieZweite: Bez kitu, jednym z bardzo niewielu plusów tego, że nam demografia siadła jest to, że trochę jeszcze czasu upłynie zanim wśród głosujących zacznie przeważać ilośc tych co nie pamiętają co było przed wejściem do UE i nie rozumieją z czym się polexit wiąże.
@xP9VLkb3V9: no mamy akurat blisko porownanie innego post-sowieckiego kraju z praktycznie identycznym startem i mentalnoscia.
Ale nieeee mordo na ukrainie to jest korupcja nie to co u nas, u nas nigdy nie bylo xd
źródło: Ukraine_vs_Poland_GDP_per_capita_ppp_1990-2017
Pobierz@kolar1: Przez cały okres członkostwa w eurokołchozie nie zbudowano ani jednej elektrowni atomowej, czyli idąc twoją logiką eurokołchoz to ciemnogród i bieda.
A tak na serio to zaorane zostało górnictwo, stocznie, rolnictwo, przemysł ciężki i jeszcze wiele innych.
A podniecanie się PKB czyli tym ile ktoś u nas zarobił i wywiózł zyski (specjalne strefy ekonomiczne, mówi to panu coś panie kolar?)
Komentarz usunięty przez autora