Wpis z mikrobloga

Miałem iść do pracy, do sprzątania. W końcu żadna praca nie hańbi, a pieniądze się przydadzą. Byłem umówiony z taką kobietą, która miała zadzwonić w piątek. Głucha cisza. Próbowałem dziś do niej dzwonić kilkukrotnie, ale nie odbierała. A dzisiaj nieoczekiwanie dostaje telefon i jestem umówiony jutro na rozmowę o pracę jako pracownik administracyjno-biurowy. Na takiej pracy mi bardzo zależało i jestem przeszczęśliwy, że będę miał okazję na taką rozmowę. Trzeba mierzyć wysoko! Trzymajcie kciuki, żeby udało się znaleźć zatrudnienie :)) To wszystko mnie cieszy tak mocno zwłaszcza po tym, że niedawno opuściłem szpital psychiatryczny, gdzie wcześniej moje życie było w rozsypce, a teraz dostaje cały czas dobre wiadomości.
#schizofrenia #depresja #praca #pracbaza #chwalesie
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kluha666:
Kobita: szefie, bo tu chlop na wyrzucanie śmieci CV złożył
Szef: pokaz to CV... ooo w wariatkowie był, czyli powinien wytrzymać w biurze z Anetkami. Dzwoń.

P.S. wpadam czasami na Twoje wpisy i one jakoś wzbudzają moją sympatię. Po cichu Ci kibicuje.
  • Odpowiedz
@kluha666: Ja robię na śmietnisku i rozbieram telewizory pralki i złom na kabelki elektronikę i złom. Kolega dostał awans i ma teraz pracę biurową.
Rozbiera komputery z biur.
  • Odpowiedz
@kluha666: powodzonka i nie przejmuj się nawet jak jej finalnie nie dostaniesz tylko ślij cvki ciągle i szukaj najlepszego miejsca dla siebie :) sama teraz szukam i wiem jaki ten rynek jest teraz frustrujący ale damy radę ()
  • Odpowiedz
@kluha666 Miło czasem przeczytać coś pozytywnego
Powodzenia mireczku! Miałem już tak kiedyś, że jak gdyby wszystko zaczyna się yebać w tempie wykładniczym . Kuracja w szpitalu była.
  • Odpowiedz