Aktywne Wpisy

Polasz +703
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
JankoBzykant89 +472
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#tinder #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file1977823279024884594
Pobierzale przecież napisała, że najbardziej atrakcyjnym… czego nie rozumiesz?
Atrakcyjny jesteś jak jesteś 10/10 a jak przynosisz spokój to jesteś 11/10 ;) jak jesteś bogaty i przynosisz spokój to jesteś 15/10
-Mężczyzna czyli chad 9/10 (ponieważ inni w nomenklaturze kobiet nie zasługują na miano "mężczyzny")
-spokój czyli pieniądze
Liczy się charakter i pasek!!!
*Ale tylko jeśli jesteś przystojny ( ͡º ͜ʖ͡º)
@choochoomotherfucker: jestem skłonny uwierzyć, że tak, niemniej kiedyś parę razy pytałaś: "Gdzie my widzimy takie kobiety, dla których liczą się emocje i chcą wariować, bo ja chcę spokój" - masz odpowiedź. Laski z takich fotek, memów mają myślenie totalnie odwrotne od Ciebie i jest ich więcej.
@AnalnyGrzmot: Ale dziewczyna na tym skrinie też napisała o spokoju.
Dziewczyny z memów nie są prawdziwe, tylko wymyślone przez autorów tych memów xD
Nope. Albo inaczej, nawet jeśli, to powstają o prawdziwe przykłady i dość wiele razy to widziałem. Szony, karyńska, generalnie niezbyt rozgarnięte reagują w sposób bezpośredni, tak jak Sebiksy etc. Te kulturalniejsze robią to grzeczniej, ale nawet u nich słychać cichy zawód, gdy "model" ze zdjęcia okazuje się być zbyt niski, ma
@AnalnyGrzmot: I to oznacza, że dla niej "liczą się emocje i chce wariować"?
@choochoomotherfucker: nie, w tym przypdaku my, komentujący faceci, dodaliśmy to sobie widząc dość przewidywalną odpowiedź "pokaż zdjęcie".
Oczywiście i w swoich postach na tym i poprzednim koncie, często o tym mówiłem. Różnica jest taka, że facet nie opowiada głodnych kawałków o tym, że uroda się nie liczy, bo... Mamy własne kłamstwa, którymi Was raczymy. Ale