Wpis z mikrobloga

Czy jak po prostu podejdę do obcej dziewczyny, przywitam się i zaproponuje wyjście na kawę/spacer, to będzie to dobry sposób na szukanie dziewczyny? Jakbym chwilę porozmawiał to i tak chyba to nie zmieni jej nastawienia do mnie.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Armetus jak nie przeszkadza Ci mała szansa na sukces to warto próbować, ludzie stosujący tę technikę idą na ilość, a wtedy statystyka jest ich sprzymierzeńcem XD
  • Odpowiedz
@Armetus: najpierw sprobuj w miejscu przebywania jakąś znajomą tak zaprosić, staraj sie zeby wyszlo to naturalnie, nie na siłe
jak jestes niesmialy to mow o tym, jak laska jest spoko to zrozumie, a jak poczujesz od razu ze nie klei to nie drąż na siłę tematu
  • Odpowiedz
@Armetus: skoro zadałeś to pytanie to jedyna słuszna odpowiedź to próbuj do skutku. Czy to będzie 5 czy tysiąc podejść. Lepsze to niż tinder. A ludzka psychologia mówi, że najlepiej rozejrzeć się wokół siebie. Zainteresuj się kimś z kim lubisz spędzać czas, a nie kimś kto Ci się podoba fizycznie. Wyjdziesz na tym lepiej.
  • Odpowiedz
  • 1
@Armetus może nie wyskakuj z kawą i spacerem, zacznij od pytania gdzie dojsc do przystanku czy czegoś tam, jak zobaczysz że normalnie gada i nie ma kija w dupie to powiedz, że masz chwilę czasu i czy ma ochotę na lody/kawe. No i na początek nie zrażaj się, pewnie brakuje Ci small talku jak to ładnie nazywają, ale z czasem się uda.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kabas: No zastanawiam się, czy taka krótka rozmowa przed spytaniem o kontakt, zaproszeniem na spacer lub kawę, zwiększa moje szanse u dziewczyny. Wydaje mi się, że jak nie będę dla niej wystarczająco atrakcyjny fizycznie, to krótka rozmowa niewiele zmieni

Mam zerowe doświadczenie w small talku.
  • Odpowiedz