Aktywne Wpisy

Kasahara +614
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
marek2092 +184
#mecz tak narzekacie na Borasa, ale ja tam lubię jak on se komentuje, żywo od 1 minuty nie zamula, nawet jak nudny mecz jest on próbuje budować emocje darciem mordy. Wyluzujcie to tylko komentarz do meczu

co miał Tusk niby zrobić według ciebie? zagrozić Sędziom i podyktować im wyrok?
coś ten jarek chyba też się cioci von der lejen boi xD
Jareczek im zapewnił nocleg, wyżywienie, a teraz jeszcze hajsik z odszkodowania
myślisz, że von der lejen mu kazała?( ͡º ͜ʖ͡º)
cały ten problem to wina Kaczyńskiego bo nawpuszczał tu migrantów z Białorusi. wystarczyło nie wpuszczać no ale Merkel kazała i Jaro musiał wykonać rozkaz ¯\(ツ)/¯
specjalnie tak zrobił bo wiedział, że dostaną za to pieniądze polskich podatników
jakby chciał to by nie pozwolił im postawić stopy w Polsce ale nie chciał
@Incel_Abdul_Al_Stulejari: ale oni weszli i wyszli za PiS.
@Incel_Abdul_Al_Stulejari: Nie misiu. PiS ich wpuścił (jak tysiące innych), a wyjechali sami (bo ich celem było RFN, nie kaczystan). Tera wielkie zdziwienie, że są pushbacki.