Aktywne Wpisy

Fekalny_okuratnik +145
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Matka zrobiła awanturę w samolocie i wrzuciła nagranie do sieci. Teraz będzie tłumaczyć się w sądzie.
Wyobraź sobie: wchodzisz do samolotu, zajmujesz miejsce przy oknie – dokładnie to, które wcześniej wybrałeś i za które dopłaciłeś.
Kilka minut później podchodzi do ciebie matka z płaczącym dzieckiem na rękach i żąda, abyś oddał swój fotel maluchowi.
Już masz się zgodzić, bo wychowano cię w duchu uprzejmości i troski o innych. Ale wtedy pojawia się wątpliwość:
Wyobraź sobie: wchodzisz do samolotu, zajmujesz miejsce przy oknie – dokładnie to, które wcześniej wybrałeś i za które dopłaciłeś.
Kilka minut później podchodzi do ciebie matka z płaczącym dzieckiem na rękach i żąda, abyś oddał swój fotel maluchowi.
Już masz się zgodzić, bo wychowano cię w duchu uprzejmości i troski o innych. Ale wtedy pojawia się wątpliwość:
źródło: 559172727_1130067479235021_1551774411615566698_n
Pobierz

Wtykło nie miał dynaminy i mitomaństwa Zachara ale umiał słuchać i zadawać pytania bez napinki. Aktorzy otwierali się i opowiadali o swoim życiu. Krasnal jest zafiksowany na sobie. Skupia całą uwagę na sobie co jest dobre gdy prowadzi set np. trzech lasek na raz ale jeden na jeden to się nie sprawdza i goście nie chcą nic o sobie mówić. Nie ma też tego przemiału ludzi, chyba zastrzegł sobie adres u lokalnych dostawców.
@Grzechogrinder karzel nie ma po prostu tego flow i charakteru co wtyklak. Nawet nie chodzi o wyglad. Gej ma gen upodlania w genotypie, ma w dupie laski, nie chce ich r----c. Karzel nie jest autentyczny nie nadaje sie do tej branzy
@Pasterz30: no to powodzenia w szukaniu chętnej na 160 cm krasnala! xd xD Większość ci wcisnie kit bo co szkodzi powiedzieć jak masz 180 cm a ja cenię moją za szczerość
Najłatwiej być mądrym gdy cię nie dotyczy problem :)
@Pasterz30: ale problem jest taki, że tego nie wiesz bo gdy masz 180 cm wzrostu to nie zmalejesz do 160 cm więc kobieta ci może powiedzieć wszystko ¯\(ツ)/¯
Poza tym ja nie uważam, że jest coś zlego gdy kobieta zwraca uwagę na wzrost. My zwracamy uwagę na atrakcyjność twarzy a na to