Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

miki4ever +3
#mecz bierzcie pod uwagę, że Legia i tak zrobiła wynik niezły jak na te 4 mecze, punkty miały przyjść w grudniu.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.

#kryptowaluty
źródło: image
PobierzZa to faktem jest ze alty w tej hossie są jak na razie niesamowicie ciężkie do ogrania aby wykręcić zysk większy niż btc.
Ja siedzę w altach od początku tej hossy, ale szczerze mówiąc gdyby nie solana to byłbym w totalnej dupie. Dalej się trzymam tej strategi, ale szczerze mówiąc risk to reward jest na takim poziomie że gdyby nie mój cel osiągnąć mieszkanie to na pewno bym nie grał tak.
Widze Twoje posty. Jak mogę traktować poważnie kogoś kto kupuje “pepe coiny” XD
Rozumiesz, że narzędzie jest uzależnione od podatności na ryzyko i możliwości do gry, jakie się posiada?