Wpis z mikrobloga

@PanHaroldHe: tak to widzę. Napisz cokolwiek zachęcającego do pójścia na lekarski to od razu uruchamiają się gatekeeperzy podający "argumenty" jak to studiowanie medycyny jest dla nadludzi i w ogóle nie warto nawet próbować a praca tak ciężka że o panie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kukold nie warto tracić 7 lat na to. Reszta jest spoko, chociaż i tak 3/4 ze specek to odebranie sobie smaku życia w zamian za przyzwoity zarobek. Można też później sprzedać resztę życia i zdrowia za wyższe zarobki ale nie warto moim zdaniem. Przynajmniej ja to p------ę
  • Odpowiedz
@kukold: ta, a jak im mówisz, że na medycynie niemalże wszyscy docierają do końca studiów, a na przeciętnej politechnice połowa studentów odpada po pierwszym roku, to mówią, że to dlatego, że studenci medycyny są bardziej zdeterminowani xD
  • Odpowiedz
@PanHaroldHe: tak to widzę. Napisz cokolwiek zachęcającego do pójścia na lekarski to od razu uruchamiają się gatekeeperzy podający "argumenty" jak to studiowanie medycyny jest dla nadludzi i w ogóle nie warto nawet próbować a praca tak ciężka że o panie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kukold: Nauka ciężka, praca ciężka, pieniądze żadne, dokładam do tego interesu. Jakbym słyszał losowego polskiego przedsiębiorcę XD
Nighthuntero - >@PanHaroldHe: tak to widzę. Napisz cokolwiek zachęcającego do pójścia...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@1Andrzejek123_: bez kitu, na tych wszystkich grupkach to tylko przeplatające się wszystko co najgorsze i posty w stylu "lepiej idź na budowę/naucz się układać płytki/zostań spawaczem . W IT to tylko nauka 42h dziennie, wypłata lekko ponad najniższą krajową, sprinty, stres, julki z hr. Odszedłem i zostałem menelem teraz czuję ze żyję. Buk z wami"
  • Odpowiedz