Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +520
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
michal-panicz +11
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz

źródło: temp_file5208305280331983450
PobierzNie zesraj się
Pierwsze smartfony były w latach 90 jako prototypy. Seryjna produkcja to lata 2007/08, nie 2010 xD
No i co z tą tesla semi? Istnieje tylko na papierze czy jednak są produkowane i używane?
Jak musk wypuszczał pierwsze elektryki to też wszyscy się z niego śmiali XD
Jakim trzeba być ograniczonym żeby
Tesla semi się nie produkuje bo Musk ma problem z bateriami xD Od 4 lat produkuje pojedyncze sztuki zaś produkcja masowa miała ruszyć w 2021. W dodatku upadł mit 800 km bez ładowania bo tesla semi ma zasięg około 450km - tyle samo co europejskie ciężarówki. Tylko europejskie są dostępne na rynku. Mimo
Jakiś tirowiec cię pewnie poganiał długimi jak się turlałeś osobówką 50 na ograniczeniu do 90 i masz jakąś traumę typie xD witaj na czarno bo miejsce takich zakutych łbów jest właśnie tam
No kto ładuje towar na auto? Kierowca? Czy jakis inny Mietek magazynier? To się ciesz, że ładują magazynierzy bo jak już nie będzie kierowców to się będziesz mogl przebranżowić człowieku bez szkoły.
@Dlugi_1111 to w końcu produkują czy jednak nie? Bo w swojej wypowiedzi najpierw piszesz, że nie a potem, że jednak produkują xD
Nie dość,