Wpis z mikrobloga

@Notes W 2010 zaprezentowany elektryczny Renault Maxity. Produkcja ruszyła w 2012. Od tamtego okresu spekulowano o autonomicznych ciezarowkach wraz z plotkami o Tesli semi która miała na to pozwalać. Elektromobilność to nie jest jakaś nowość XD
Pierwsze smartfony były w latach 90 jako prototypy. Seryjna produkcja to lata 2007/08, nie 2010 xD
  • Odpowiedz
@Dlugi_1111 wy macie skończona tylko podstawówkę? Napisałem o podbijaniu światowych rynków a nie o tym, że ruszyła seryjna produkcja () serio tak ciężko jest przyswoić i zrozumieć czytany tekst?

No i co z tą tesla semi? Istnieje tylko na papierze czy jednak są produkowane i używane?
Jak musk wypuszczał pierwsze elektryki to też wszyscy się z niego śmiali XD
Jakim trzeba być ograniczonym żeby
  • Odpowiedz
@Notes Typie odpisuje tylko na twoje zaczepki do mnie, nie na całą litanie bo mnie to nie obchodzi.
Tesla semi się nie produkuje bo Musk ma problem z bateriami xD Od 4 lat produkuje pojedyncze sztuki zaś produkcja masowa miała ruszyć w 2021. W dodatku upadł mit 800 km bez ładowania bo tesla semi ma zasięg około 450km - tyle samo co europejskie ciężarówki. Tylko europejskie są dostępne na rynku. Mimo
  • Odpowiedz
@Notes: jeżdżę po takich magazynach jak mówisz i zgadnij kto ładuje towar na auto xD

Jakiś tirowiec cię pewnie poganiał długimi jak się turlałeś osobówką 50 na ograniczeniu do 90 i masz jakąś traumę typie xD witaj na czarno bo miejsce takich zakutych łbów jest właśnie tam
  • Odpowiedz
@Polozna504 tylko na tyle cię stać? Na czarno wrzucić? Z frustracji czy z braku argumentów?

No kto ładuje towar na auto? Kierowca? Czy jakis inny Mietek magazynier? To się ciesz, że ładują magazynierzy bo jak już nie będzie kierowców to się będziesz mogl przebranżowić człowieku bez szkoły.

@Dlugi_1111 to w końcu produkują czy jednak nie? Bo w swojej wypowiedzi najpierw piszesz, że nie a potem, że jednak produkują xD
Nie dość,
  • Odpowiedz