Aktywne Wpisy

souvlaki +2
w------i ładnego typka z pracy :(

nativ +4
Muszę się pochwalić bo się uduszę. Mieszkam w bliźniaku. Ściana pomiędzy mną a sąsiadem to około 25cm. Sąsiedzi są głośni. Postanowiłem wyciszyć ściany od ich strony.
Pierwsza ponad rok temu sypialni. Miałem tylko 25mm na wyciszenie, inaczej nie zmieściłbym szafy.
Poszło tak.
Mass loaded vinyl 2mm żałuję mogłem dać 5mm.
Dwie warstw zielonych podkładów pod panele po 7mm każde.
Plyta gipsowa 9.5mm
Pierwsza ponad rok temu sypialni. Miałem tylko 25mm na wyciszenie, inaczej nie zmieściłbym szafy.
Poszło tak.
Mass loaded vinyl 2mm żałuję mogłem dać 5mm.
Dwie warstw zielonych podkładów pod panele po 7mm każde.
Plyta gipsowa 9.5mm

źródło: temp_file5208305280331983450
PobierzTo juz lepszy pijany Białorusin za kierą
@dzek: <Myślę że Ford przebija Mercedesa w każdym askekcie jeżeli chodzi o bezużyteczność systemów wspomagania jazdy.
@grzanka6608: tak samo jak programisci mogli spac spokojnie pare lat temu? albo graficy komputerowi? albo fotografowie? pamietaqm czasy jak szczytem technilogii bylo commodore64 xD olbrzymim przeskokiem technologicznym byly pierwsze dotykowe iphone... aktualnie dwa lub trzy lata temu nie pomyslalbym, ze wiekszosc moich prac biurowych przejmie AI :)
a o tym, ze tesla bedzie mogla jezdzic sama po drogach rowniez nie myslalem te kilkanascie lat
Automomiczna jazda w Fordzie to brzmi dla nich jak załgowa wyprawa na Andromedę.
No widzisz. Nic dziwnego, ze Ciebie AI z łatwością zastępuje xd wszak obecne algorytmy nie mają problemu z rozumowania i odnoszeniem się do argumentów.
Na drodze chodzi o bezpieczeństwo. Póki ciężarówka nie będzie myśleć sama (bez wfi-fi, GPS itp) dopóty nie będzie mowy o wpełni autonomicznych pojazdach na standardowych trasach... w typowych firmach.
@grzanka6608: widze, ze z braku argumentow p------------z sie ad personum ;) no cóż... u Ciebie kuleje chyba czytanie (o takim ze zrozumieniem to juz nawet nie wspomne ale czego spodziewac sie po kierowcy bez wyksztalcenia) bo nigdzie nie napisalem, ze AI mnie zastepuje tylko, ze przejmuje moje prace biurowe. jakbys nie zrozumial to AI ulatwia mi prace i sprawia, ze oszczedzam sporo
To w najbliższych latach czy w kolejnym stuleciu xd
Czepiasz się mojego czytania ze zrozumieniem - a może w pierwszej kolejności należy zastanowić się nad twoją umiejętnością czytania;)))) bo wygląda na to, że twoja odpowiedź powstała... na czacie gpt xd
Więc ja piszę o perspektywie naszego życia - może masz 13 lat i z nudów trollujesz na wykopie Xd ale ja raczej kolejnego stulecia nie
Od 15 lat to słyszę xD Tirowcy upadną zaraz po Unii Europejskiej i Szwecji xD
@grzanka6608: xDDDDDDD ale fikołek. nie wiedzialem, ze w kabinie jest na tyle miejsca zeby odwalac takie salto
typowa narracja zakutych łbów. zarzucac innym cos co samemu sie robi. a czytac nie potrafisz - nawet ze zrozumieniem! przyklady?