Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: Mercedes, firma której próby autonomicznych jazd są chyba najgorsze w całej branży

To juz lepszy pijany Białorusin za kierą
  • Odpowiedz
@wfyokyga: bez sensu ta reklama xd skoro i tak kierowca jest tam niepotrzebny na tyle że może się oddalić od kierowcy i mieć to co się dzieje w dupie to po co w ogóle tam jest. Nie lepiej zrobić pojazd w pełni autonomiczny na trasie i zatrudnić typów z kierownicami na Home Office którzy za pośrednictwem kamer i radarów będą tylko parkować? Xd
  • Odpowiedz
Mercedes, firma której próby autonomicznych jazd są chyba najgorsze w całej branży

@dzek: <Myślę że Ford przebija Mercedesa w każdym askekcie jeżeli chodzi o bezużyteczność systemów wspomagania jazdy.
  • Odpowiedz
@kubakabana ciężko przewidzieć :) może następne 10 lat? Może 20 :) zawód bohaterów drogowych zniknie na zawsze :) śmierdzących bohaterów bez szkoły i godności człowieka ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@szejas: systemów wspomagania czy prób jazdy autonomicznej? Ja mówię o tym drugim i w sumie nie wiem czy Ford w ogóle coś takiego ma
  • Odpowiedz
Więc kierowcy ciężarówek moga spać spokojnie.

@grzanka6608: tak samo jak programisci mogli spac spokojnie pare lat temu? albo graficy komputerowi? albo fotografowie? pamietaqm czasy jak szczytem technilogii bylo commodore64 xD olbrzymim przeskokiem technologicznym byly pierwsze dotykowe iphone... aktualnie dwa lub trzy lata temu nie pomyslalbym, ze wiekszosc moich prac biurowych przejmie AI :)
a o tym, ze tesla bedzie mogla jezdzic sama po drogach rowniez nie myslalem te kilkanascie lat
  • Odpowiedz
@dzek: No ja miałem na myśli podstawowe systemy wspomagania - czyli pilnowanie pasa i adaptacyjne hamowanie/przyspiesznie.
Automomiczna jazda w Fordzie to brzmi dla nich jak załgowa wyprawa na Andromedę.
  • Odpowiedz
@Notes

No widzisz. Nic dziwnego, ze Ciebie AI z łatwością zastępuje xd wszak obecne algorytmy nie mają problemu z rozumowania i odnoszeniem się do argumentów.

Na drodze chodzi o bezpieczeństwo. Póki ciężarówka nie będzie myśleć sama (bez wfi-fi, GPS itp) dopóty nie będzie mowy o wpełni autonomicznych pojazdach na standardowych trasach... w typowych firmach.
  • Odpowiedz
Nic dziwnego, ze Ciebie AI z łatwością zastępuje xd

@grzanka6608: widze, ze z braku argumentow p------------z sie ad personum ;) no cóż... u Ciebie kuleje chyba czytanie (o takim ze zrozumieniem to juz nawet nie wspomne ale czego spodziewac sie po kierowcy bez wyksztalcenia) bo nigdzie nie napisalem, ze AI mnie zastepuje tylko, ze przejmuje moje prace biurowe. jakbys nie zrozumial to AI ulatwia mi prace i sprawia, ze oszczedzam sporo
  • Odpowiedz
@Notes

To w najbliższych latach czy w kolejnym stuleciu xd
Czepiasz się mojego czytania ze zrozumieniem - a może w pierwszej kolejności należy zastanowić się nad twoją umiejętnością czytania;)))) bo wygląda na to, że twoja odpowiedź powstała... na czacie gpt xd

Więc ja piszę o perspektywie naszego życia - może masz 13 lat i z nudów trollujesz na wykopie Xd ale ja raczej kolejnego stulecia nie
  • Odpowiedz
w pierwszej kolejności należy zastanowić się nad twoją umiejętnością czytania

@grzanka6608: xDDDDDDD ale fikołek. nie wiedzialem, ze w kabinie jest na tyle miejsca zeby odwalac takie salto
typowa narracja zakutych łbów. zarzucac innym cos co samemu sie robi. a czytac nie potrafisz - nawet ze zrozumieniem! przyklady?

może masz 13 lat i z
  • Odpowiedz