Wpis z mikrobloga

• 3
@okbar: A dziękuję. My obecnie tu: 67.066147, 15.001615.
Dodałem to miejsce do grupy biwakowej. Lecimy teraz na południe powoli na luzie :)
Oczywiście droga trolli do zaliczenia.
U nas obecnie na godzinę 18:57 27C. Mamy rzekę obok i dzieciaki tam się chłodzą.
lxG_kedul - @okbar: A dziękuję. My obecnie tu: 67.066147, 15.001615.
Dodałem to miejs...

źródło: IMG20250715181941

Pobierz
  • Odpowiedz
Poleję jak będzie taka możliwość. W Norwegii samo wejście z flaszką na cmentarz

@lxG_kedul: przelej do butelki po wodzie, Polak i nie umiesz kombinować? ;-)
  • Odpowiedz
@bartja: Tak to jest jak się wierzy we wszystko w internetach, poczytaj o nim więcej to się dowiesz, że nie pił bo nie mógł z powodów zdrowotnych o ile dobrze pamiętam.
  • Odpowiedz
Tak to jest jak się wierzy we wszystko w internetach, poczytaj o nim więcej to się dowiesz, że nie pił bo nie mógł z powodów zdrowotnych o ile dobrze pamiętam

@beer_man: Możesz to rozwinąć, jakieś źródło podać skąd się tego dowiedziałeś?
Bardzo ciekawe jest to co piszesz. Skoro to takie "oczywiste" to pewnie masz nieograniczony dostęp o źródeł tych informacji
  • Odpowiedz
  • 1
@Cygan_Wojtus: Jasne, że podam o ile sam znajdę a jestem zdeterminowany aby to zrobić. We czwórkę będziemy szukać. Namiary z GPS pewnie będą +/- 5 metrów. Gdzieś znalazłem, że na jakiejś stronie można odnaleźć grób danej osoby w Norwegii ale jak wpisałem tam dane Tora to tylko podało mi adres cmentarza.
  • Odpowiedz
  • 0
@KrolOkon: Uuuu. Zejdzie się trochę. UWAŻAJ NA OWCE na ostatnich 25km. Jest wąsko, stromo, jeżdżą tiry i lokalsi (lokalsi jak wariaci). Jak ta miejscówka będzie zajęta to jest po drodze chyba z 10 innych podobnych ale mają bardzo małe parkingi. Jak nie będzie gdzie stanąć pozostaje camping w Misvaer.
  • Odpowiedz