Wpis z mikrobloga

najgorzej bo trzeci samolot zamiast walnąć w trzecią wieżę to spadł na pentagon... a FBI już podłożyło ładunki wybuchowe pod trzecią wieżę i szkoda by się zmarnowały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
a FBI już podłożyło ładunki wybuchowe pod trzecią wieżę i szkoda by się zmarnowały

@Ilirian: o ile zawalenie twin towers jeszcze jakoś się "broni" (mówię o oficjalnej wersji), to WTC7 WYDAJE się naciągane jak plandeka na żuku. Ale ja się nie znam zupełnie i możliwe, że ten budynek mógł się zawalić na przykład ze strachu, albo coś.
  • Odpowiedz
@dominowiak: jeden strażak na wywiadzie bezpośrednio w tym samym dniu mówił że widział regularne wybuchy wyburząjące, ale nie dam sobie uciąć o którym budynku mówił
  • Odpowiedz
  • 1
jeden strażak na wywiadzie bezpośrednio w tym samym dniu mówił że widział

@Foxbat: niestety, w przypadku tej tragedii myślę, że bezpiecznie jest sceptycznie podchodzić do WSZYSTKICH tego typu informacji.
  • Odpowiedz
o ile zawalenie twin towers jeszcze jakoś się "broni" (mówię o oficjalnej wersji), to WTC7 WYDAJE się naciągane jak plandeka na żuku. Ale ja się nie znam zupełnie i możliwe, że ten budynek mógł się zawalić na przykład ze strachu, albo coś.

@dominowiak: WTC7 zawalił się po trwającym wiele godzin pożarze na kilku piętrach spowodowanym przez zawalenie się pozostałych dwóch wież (płonące szczątki wpadły do budynku), a system przeciwpożarowy nie
  • Odpowiedz
  • 0
@vebbo: ten koleś z hinduskim akcentem brzmi przekonywująco ( ͡° ͜ʖ ͡°)

strażak lepiej wie co widział i sie zna nieco na tym

@Foxbat: po tym co widzę od jakiegoś czasu w stanach, to nie do końca jestem o tym przekonany.
O czym mówię? Znajdź sobie na YT filmiki, w których amerykańscy
  • Odpowiedz