Finalnie, w skrócie że z dowodów przedstawionych w filmie (screenów) Aniela i Chłop Kasi, no zdradzili ją i prawdę mówiąc są w tej winie praktycznie równi chyba że Gonciarz ma jak zapowiadał w Kanale Zero jakieś mocniejsze dowody które coś zmienią.
@nilmerg: zadbany bardzo dokładnie analizował wiadomości i był w nich dość mocno pogubiony. Generalnie stal po stronie kasii ale powiedział że czeka na kolejne Perseusze. które ma nadzieje że temat wyjaśnią
Mówił że ostatni film jego zdaniem poprawił wizerunek kasii i że gonciarz powinien jeszcze może max kilka filmów wypuścić i kończyć bo temat jest przegrzany
@nilmerg: to może moja nadinterpretacja wtedy, ogólnie to nie było tak że zwyrol zmienił "barykadę" ale uważał że po wiadomościach zachowanie kasi wcale nie jest aż takie dziwne, chociaż im dłużej je czytał tym bardziej łapał zonka, że kasia zaczęła wonsika bronić później. no i powiedział, że zachowanie anieli jest absurdalne bo była najlepszą przyjaciółką kasii a ją zdradziła z jej chłopakiem a później od kasi oczekiwała wsparcia. Wyłapał też
@Seledynka123: tu wkleiłem moją wcześniejszą analizę, nieliczne screeny mają daty i po nich widać jak przedstawiane są odwrotnie, natomiast w pozostałych po prostu z kontekstu widać, że nie mogą być w tej kolejności. Moim zdaniem to wpływa na wiarygodność całej historii bo wygląda jak cherrypicking screenów które z dołożoną narracją będą brzmiały na niekorzyść Kasi https://wykop.pl/wpis/82350963/jak-druid-sie-wkrecil-to-przeklejam-raz-jeszcze-mo
#gonciarz #wardega
Finalnie, w skrócie że z dowodów przedstawionych w filmie (screenów) Aniela i Chłop Kasi, no zdradzili ją i prawdę mówiąc są w tej winie praktycznie równi chyba że Gonciarz ma jak zapowiadał w Kanale Zero jakieś mocniejsze dowody które coś zmienią.
Mówił że ostatni film jego zdaniem poprawił wizerunek kasii i że gonciarz powinien jeszcze może max kilka filmów wypuścić i kończyć bo temat jest przegrzany
Filmu na ten temat raczej nie będzie
@nilmerg, a są niechronologiczne…? Które z nich? To jakoś bardzo zmienia kontekst?
https://wykop.pl/wpis/82350963/jak-druid-sie-wkrecil-to-przeklejam-raz-jeszcze-mo
źródło: a8fcf55b0154f57a3e287fea3f3c4e5c906eb9e0ed84eb021cb8970fcf05a010
Pobierz