Aktywne Wpisy

auto_reply +33
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +252
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

Jak wymienić uszczelkę w takiej głowicy w kranie? Wcześniej jak coś takiego robiłem to w tym miejscu była śrubka XD Odkręcałeś, wymieniałeś, zakręcałeś. Ale tutaj nie widzę nic to odkręcenia, uszczelka siedzi w miejscu
źródło: 1000006100
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jest opcja, że jakiś turbo ułomny jestem, ale z innymi głowicami sobie radziłem XD
źródło: USZCZELKA-POD-GRZYBEK-GLOWICY-BATERII-1-2-6-SZTUK-Liczba-sztuk-w-opakowaniu-6-szt
Pobierz@Fishuur: podejrzewam, że ona jest tylko nadziana na ten metalowy grzybek, stara pewnie już stwardniała, nie ściągniesz bez rozwalenia, nową elastyczną założysz spokojnie. Dla pewności jednak rób to jutro, gdy będzie szansa, na szybko podjechać do sklepu po nową głowiczkę :)