Wpis z mikrobloga

@adwersarz Opowiesz coś więcej o Cyberpunku? Biję się z myślami czy iść w Decka OLED, czy w Legiona z SteamOS ( ͡° ʖ̯ ͡°) Bliżej mi do Decka ze względu na ekran, touchpady i ogólnie zgranie z samym systemem(gierki zweryfikowane czy dobrze działają, czy nie. Do tego top lista gier na decka gdzie do Legiona nie ma takich bajerów). Legion to ewentualnie jedynie większa wydajność, nic poza
  • Odpowiedz
@XNiemcu: Cyberpunk na decku działa. Na niskich detalach i w 720p i lekkim rozmazanku FSR. Jeżeli Ci to nie przeszkadza to spoko. Ja uważam, że ta gra jest trochę za ładna na takie skróty. Still - to moje zdanie. Dużo osób chwali wersję na SD.
Trochę nawet pograłem z ciekawości, ale jednak mało, bo na dużym PC mam 2K i RT.
Niemniej decka polecam bardzo, ale nie do wszystkich AAA.
  • Odpowiedz
  • 0
@XNiemcu: ustawienia graficzne gierka ma przygotowane pod steamdeck - profil graficzny, na moje oko jest ładnie nic mnie nie odstraszyło, co więcej nie natknąłem się na żaden glicz czy problem co ciekawe
adwersarz - @XNiemcu: ustawienia graficzne gierka ma przygotowane pod steamdeck - pro...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz