Wpis z mikrobloga

@choosewisely: jak najwyższe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
widziałem ludzi co zaczynali juz na 80 skillu bo nie chciało im się czekać a nie chcieli kupować postaci
jak robisz postać od 0 to zaczynaj kiedy masz ochote, jak masz innego maina, to te 100 dobij na off. jak kupujesz, co celuj jak najwyżej się da
  • Odpowiedz
  • 0
@bitcoinowa-babuszka @Elev @m76859
no to mi kazali wbic jak najwyzszy bo inaczej nie ma przyjemnosci, trenowalem chyba z 3 miesiace juz ponad, wybralem Axe i mam 125 Axe Fighting to moge juz isc cos bic czy nie? Bo mi wlasnie kiedys wykopek z tagu powiedzial zebym wbil ze 130 chociaz, ale jakos srednio mi sie to widzi bo mi dochodzi teraz moze z 10% dziennie trenujac 24/7 praktycznie od
  • Odpowiedz
@choosewisely: no skill 100+ a tym bardziej 110+ to juz ok imo
masz 8 lvl? to bij nie wiem cyklopy xD
jest jakaś strona, co podpowiada miejscówy, ale z tym skillem i tym lvlem bij cos na charmy
c--e,ghoule,nie wiem yelotaxy
baw sie grą
  • Odpowiedz
@choosewisely ogólnie szacun za Co się chciało tyle wbijac samemu, ale dodam coś od siebie, może ktoś jeszcze to przeczyta. Takie skulle na 8 lvlu znacznie taniej jest kupić na markecie niż samemu skillowac ( bo różdżki do skillowania są drogie , a wbicie 125 skills to sztos
Ogólnie to polecają od 8 lvla bić stone refinery z stealth ringiem. (A ja polecam tam siedzieć do momentu wbicia całej bestiarki na
  • Odpowiedz