Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +15
1250 zł brutto za wymianę oleju z filtrami i przegląd auta, a niech mnie dunder świśnie.

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz

Wejście od godziny 16:30 a ja będę czekał do godziny 16:45 po czym wchodzę.
W razie sporów kto pierwszy panie pierwszeństwo. Tak jak wspomniałem nie oczekuję nic w zamian choć nie obrażę się jeśli postawisz p--o.
Miejsca siedzące obok siebie
#gunsnroses #bilet #koncert #rozdajo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z aparatu
PobierzByłem ostatnio na AC DC . I był to ostatni koncert za który zapłaciłem na narodowym (fatalna akustyka) Chorzów to było coś.
JEDYNA szansa gdzie moja noga powstanie na narodowym . Jakbym dostał bilety za darmo .
@luxkms78: W takiej sytuacji poszedłbym raczej pod kasę biletową. Nawet niczego nie trzeba by było anonsować w necie.