Wpis z mikrobloga

Cześć, wczoraj zerwałem z dziewczyną z którą miałem iść na dzisiejszy koncert Guns N’ Roses w Warszawie na Narodowym. Jestem sam ale szkoda żeby drugi bilet się zmarnował. Chętnie oddam go za darmo nic nie oczekuję w zamian. Oddam pierwszej osobie która się do mnie zgłosi na miejscu: brama nr 3, ja Na bardzo krótko ostrzyżony, koszulka Metallica, szare spodnie.

Wejście od godziny 16:30 a ja będę czekał do godziny 16:45 po czym wchodzę.

W razie sporów kto pierwszy panie pierwszeństwo. Tak jak wspomniałem nie oczekuję nic w zamian choć nie obrażę się jeśli postawisz p--o.

Miejsca siedzące obok siebie

#gunsnroses #bilet #koncert #rozdajo
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@luxkms78: rozjaśnienie ci to bardziej nawet. Ani mnie, ani nikogo nie interesuje, czy ciebie interesuje moja opinia. Ot jesteś w miejscu, gdzie jesteś na nią skazany. I nawet jak mnie dodasz na czarną to już za późno bo się z nią zderzyles :) Następny twój błąd to założenie, że nikt nie miał nic do stracenia a do zyskania. Mieli do stracenia czas, nerwy lub ewentualnie narażenie się na twoje kpiny.
  • Odpowiedz
@luxkms78 szkoda że wczoraj nie wszedłem i wiadomość nie była z rana xd.
Byłem ostatnio na AC DC . I był to ostatni koncert za który zapłaciłem na narodowym (fatalna akustyka) Chorzów to było coś.

JEDYNA szansa gdzie moja noga powstanie na narodowym . Jakbym dostał bilety za darmo .
  • Odpowiedz
  • 1
@Strieloka W rzędzie za mną siedziała jakaś baba i słyszałem jak mówi że była na stadionie Śląskim w Chorzowie i ten Stadion Śląski też w porównaniu z narodowym w Warszawie daje radę… Aż mnie korciło żeby się odezwać i coś na temat tej akustyki powiedzieć…
  • Odpowiedz