Aktywne Wpisy

tesknilam_ +772
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +753
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

źródło: 1000034462
PobierzOstatnio np. cofal na autostradzie jakis orzel. XD
Zreszta. Mam takich historii mnostwo.
https://youtube.com/shorts/jD-alTzC1Eo?si=ATMoD-x6F8lkeIsH
Powinni miec zakaz wjazdu na nia.
źródło: 1000021807
PobierzW 2024 "tirowcy" spowodowali ZALEDWIE 2,8% wypadków. W tym czasie rowerzyści spowodowali 2,46 razy więcej wypadków, a totalne dzbany za kierownicą, czyli osobówkarze 25,93 razy więcej wypadków. Jeśli przemnożyć to przez statystyczną ilość przejeżdżanych kilometrów, oraz czas uczestniczenia w ruchu drogowym tych pojazdów, to ta różnica zostanie zwielokrotniona.
źródło: sprawcy2024
PobierzAle doceniam wygrzebanie danych. (ʘ‿ʘ)
A budowlancy nie maja tacho i przymusowych odpoczynkow. Oraz duuzo niebezpieczniejsze srodowisko niz "jazda po plaskim asfalcie". Hellol
źródło: 1000021808
PobierzKierowca to nie tylko jedzie samochodem, ale też uczestniczy w
Z resztą koniec tematu. Walczysz z oficjalnymi policyjnymi danymi.
No wlasnie wlasnie. I nie maja egzaminow "zawodowych" obowiazkowych i ciagle mniej smierci powoduja niz panicze w zestawach...
Może kierowcy kategorii B nie mają państwowych egzaminów obowiązkowych i to ich jakoś usprawiedliwia od popełniania znacznie większej ilości wypadków?
Ile wypadków na budowie jest zgłaszane jako powstałe gdzie indziej aby uniknąć odpowiedzialności? Co nie jest możliwe z wypadkami drogowymi. Moim zdaniem