Wpis z mikrobloga

#przegryw Ehh, chciałbym mieć dziewczynę. Choć szczerze mówiąc nie za bardzo potrafię sobie wyobrazić taką rzeczywistą sytuację, to jednak w świecie marzeń tego typu wizji mam wiele. Żeby tak choć raz spróbować, się przekonać, jak to jest... Choćby za rękę tak... Popatrzeć sobie w oczy i się pośmiać głupio. A tu c--j, niedługo czarodziej.

#przegryw #samotnosc #tfwnogf
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@podrywacz1: Nie da się z tym pogodzić, rozmnożenie to najbardziej pierwotny i jedyna wrodzony sens egzystencji. Cięzko podjać jakąkolwiek próbę, skoro przez całe życie nie spróbowało się ni razu a w dodatku ciągle siedzi się w domu. Opcja ostateczna jest zbyt dramatyczna. Pozostaje cope i próba zajęcia się czymś innym.
  • Odpowiedz
@ToJestNiepojete: W wieku 26 lat poznałem pierwszą miłość. Byliśmy razem prawie 3 lata ale przez brak doświadczenia i pewno problemy ze łbem odeszła. Z jednej strony tak jak opisałeś fajnie było mieć kogoś kto zrobi dla Ciebie wszystko i kocha na zabój a z drugiej mam wrażenie, że nigdy się już nie pozbieram.
  • Odpowiedz
@Ojezusie: Nie mogę powiedzieć, że rozumiem Twój ból, bo nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem, ale mimo wszystko, myślę, że masz lepiej ode mnie, bo przynajmniej tęsknisz za czymś rzeczywistym, a ja za czymś wyobrażonym.
  • Odpowiedz