Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: To nie jest chyba tak do końca, że ktoś się zamyka. Po prostu żyjesz w x kraju, więc logiczne jest, że szukasz kogoś z x kraju. Ten sam język, kultura, zbliżone miejsce zamieszkania, kiedyś podobne zainteresowania czy znajomi.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wytworny-innowator-81: Jaki masz stosunek do Elana Toruń? odp wazne... @ElenaRain

@szyderczy_szczur napisałeś typów, którzy walczą w turnieju xdd więc trudno to rozumiec, bo wygranych nie moze byc paru tylko jeden.
Np minda diego.. walczą razem xD nie mogli we dwoch wygrac

labryga - tez bym powiedzial, ale
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
uzdolniony-mentor-92: @navaare: No nie do końca się zgodzę że na całym świecie takie same.. obecnie spotykam się z Azjatką i rozmowa, generalnie komunikacja wygląda zupełnie inaczej. Np. wiele młodych Polek same mówiło że lubią w ramach rozmowy pocisnąć chłopakowi i żeby miał dystans do takich szpileczek. Ja akurat tego nie lubię i wgl zauważyłem, że Polki w swoim zachowaniu lubią być wulgarne, bezczelne czy nawet agresywne.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Miras to był sarkazm że "niby są" takie same w oczach polek które są najczęściej h@ we w porównaniu do lasek ze świata niezachodniego; jest tak jak mówisz a sam jestem z azjatką już dłuższy czas
  • Odpowiedz