Wpis z mikrobloga

Ten material menelobijcy to jest serio kosmos xD wszystko źle, nic się nie podoba, imo animacje etc są rewelacyjne, ale nie, lepsze te drewniane z soulsow jakby były robione 20 lat temu xD gadanie jakiś pustych frazesów "ta postać zachowuje się jakby wazyla 20kg", napisy się nie podobają, no wszystko źle. Pomijam ze nie wiem po co temu dziecku z tiktoka napisy, jak on wszystko skippuje. Ale tak to jest, jak oglądasz coś z teza że to gonwo, to trzeba się dowalać do wszystkiego. Oczywiście ten jego piesek też przyjął tę samą narrację. niech ten pajac wypowiada się tylko na temat soulsow od from software i niech zostawi każde inne gry bo się kompromituje #kiszak
alverini - Ten material menelobijcy to jest serio kosmos xD wszystko źle, nic się nie...

źródło: temp_file3996667935480146677

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alverini: ja nie jestem odbiorcą tych gier i dla mnie nie ma tam nic ekscytującego ale jak trailer ma 1.5 miliona wyświetleń, same pozytywne komentarze i 112.000 łapek w górę to zamiast się wymądrzać uznam że odbiorcy tego produktu będą zadowoleni a soulsowy fanatyk, speedrunowy oszust nie potrafi zawrzeć tego swojego ryja i będzie farmił negatywne emocje i ragebaitował ludzi aż się posra, zaraz nagra film gdzie wyjaśnia maciusiów i
  • Odpowiedz
ta postać zachowuje się jakby wazyla 20kg"

@alverini: Dobrze, to teraz ja mam takie jedno podstawowe pytanie. Czym różni się takie gadanie jak to o którym wyżej napisałeś od mówienie o znienawidzonym przez ludologów klimacie? xD Bo moim zdaniem niczym.
  • Odpowiedz
iech ten pajac wypowiada się tylko na temat soulsow od from software i niech zostawi każde inne gry bo się kompromituje #kiszak

@alverini: wejdźcie mu na streama jak bedzie ciupał w soulsy i na czacie zapytajcie co to za g---o, cos nowego od ubisoftu czy od EA?
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: nie chce nic mówić, ale o clair obscure też nie mówił na start za wiele dobrego (chodzi tutaj o pokaz przed premierą). Ciekawe czy zrobi zwrot o 360 stopni Celsjusza i jak wszyscy będą mówić, że gra jest zajebista to zmieni narracje pod publiczkę
  • Odpowiedz