Aktywne Wpisy

tesknilam_ +20
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

Ale guano się zapowiada.
Przez projekt przewinęli się Robert Rodriguez, Simon West, Bryan Singer. Siedzą już nad tym pomysłem od 20 lat. Miał wyjść niedługo po Conan the Barbarian (2011) z Momoą. Kolejny shit, nawet nie pamiętałem, że takie coś było ;) No i jednak wyjdzie. Szkoda.
Jedyny plus jaki widzę to Matilda Lutz, fajna rola w Revenge (2017). I że mamy kategorię R.
#film #redsonja #conan #fantasy #marvel