Wpis z mikrobloga

#psy Nie ufam ludziom nie lubiących psów, budzą we mnie niechęć, zresztą to dziwadła, bo chyba wszyscy ludzie, których znam lubią psy. Byłem listonoszem poczty polskiej przez 3 lata i chyba co druga rodzina z dzieckiem na rejonie miała psa. a wykopki oczywiście w większości nienawidzą to, co każdy normalny człowiek lubi xD
#pies #psy #niepopularnaopinia
ryszard-kulesza - #psy Nie ufam ludziom nie lubiących psów, budzą we mnie niechęć, zr...

źródło: Pies

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ryszard-kulesza: mam uroczego kundelka. Jak idę z nią na spacer to 95% mijanych ludzi się na jej widok uśmiecha, a wielu zagaduje. Nawet dziś jakiś poważnie wyglądający chłop po 50tce bez ogródek rzucił "śliczny piesio". xD
  • Odpowiedz
@Fattek: Coś w tym jest, główny problem z obcymi ludźmi w pozawykopowym świecie jest taki, że chcą pogłaskać psa i dotykają go bez pozwolenia, a moja suka nie lubi obcych. A raczej nie lubiła, bo ma już 15 lat i jest coraz bardziej zdziadziała i obojętna wobec takich rzeczy.
A na wykopie każdy uważa psa za śmiertelne zagrożenie i najchętniej każdego mijanego psa psikałby gazem pieprzowym.
  • Odpowiedz