Aktywne Wpisy
Ilahinefes +201
Zwodnicze czasy dla pajaców uwielbiających siedzieć na zderzaku. Jechałem wczoraj DK1 na odcinku Katowice-Bielsko. Ruch był dość spory, więc na lewym pasie zapiąłem tempomat na 120 km/h i jedziemy. Jak napisałem, ruch dość spory, więc jedziemy sznureczkiem kilkunastu samochodów, aktywny tempomat trzyma jakieś 100 km/h z drobnym plusem. No; ale oczywiście musiał się znaleźć jakiś narwaniec w Seacie, który musi, bo się udusi. Siedzi mi na dupie, gęba prawie na szybie, żyły

Coxex +199
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zajebiste błogosławieństwo, totalne s----------e umysłowe i społeczne. Jeszcze w podstawówce molestowała urszulanka, bo brała na kolana i macała, ale chłop bał się mówić ojcu o tym, który tylko wyzywał. Później została wywalona, bo wynikła jeszcze większa afera z nią w szkole.
Dodatkowo jeszcze doszła ułomność fizyczna, bo jakiś debil bez powodu prawie spowodował, że wylądowałem na wózku, na szczęście operacja uratowała życie huopu, bo może chodzić chociaż, ale zero pracy fizycznej.
Dodatkowo huopu odebrali umiarkowany stopień i dali lekki, bo stwierdzili, że chłop nagle jest w lepszych stanie fizycznym...
Płakać mi się chcę, ale już nie ma czym....
#przegryw