#frenpill #apustaja Odezwali się do Chopa w sprawie obozu pracy za gramanicą. Chop by zaczął w przyszłym tygodniu i pracował do końca sierpnia. Chop by na wózku se jeździł i coś robił. Chop by zarobił coś ok. 14k. Najgorzej, że pokoje dwuosobowe i niby 6 osób w mieszkaniu, ale na zdjęciach wygląda to wszystko całkiem ładnie, żadne meliny. Ehh, Chop się cyka i dodatkowo ni ma czasu, bo do jutra trzeba się zdecydować i jeszcze samemu znaleźć transport do wtorku.
@obuniem: Sierpień niedaleko. Jak niepokoi Cię że nigdy tego nie robiłeś - pozwol sobie na chwilę szaleństwa, które bądź co bądź jest w tym przypadku jednak racjonalne i na miejscu ( ͡°͜ʖ͡°)
@audiofanatyk: No chyba se pojade. @Paradox3p Ja ugułem nie celebryta, ja gupek. @derzaba: Tak sobie to tłumacze, że to tylko miesiąc z kawałkiem, a nie cały rok. Cykam się, że z jakimś anonem będę w pokoju i będę tam z nim spał xD, że mi coś ukradnie albo będzie jakiś agresywny czy ćpun/alkoholik. Albo że będą jakieś imprezy robić w weekendy. @ChlopoRobotnik2137: Dziemkuję @Kubok: Też
Odezwali się do Chopa w sprawie obozu pracy za gramanicą. Chop by zaczął w przyszłym tygodniu i pracował do końca sierpnia. Chop by na wózku se jeździł i coś robił. Chop by zarobił coś ok. 14k. Najgorzej, że pokoje dwuosobowe i niby 6 osób w mieszkaniu, ale na zdjęciach wygląda to wszystko całkiem ładnie, żadne meliny. Ehh, Chop się cyka i dodatkowo ni ma czasu, bo do jutra trzeba się zdecydować i jeszcze samemu znaleźć transport do wtorku.
źródło: Photo by Smug Guy on December 02, 2023.
Pobierz@Paradox3p Ja ugułem nie celebryta, ja gupek.
@derzaba: Tak sobie to tłumacze, że to tylko miesiąc z kawałkiem, a nie cały rok. Cykam się, że z jakimś anonem będę w pokoju i będę tam z nim spał xD, że mi coś ukradnie albo będzie jakiś agresywny czy ćpun/alkoholik. Albo że będą jakieś imprezy robić w weekendy.
@ChlopoRobotnik2137: Dziemkuję
@Kubok: Też
A w ogóle to GM