Wpis z mikrobloga

Bosze jak ja nie lubię takich ludzi. Kolega kupił iPhona pierwszego w lombardzie 7 bo nie stać go było na nowego. Później po 5 latach 16 pro który praktycznie nie różni się od 13 pro i wielki wyznawca Appla.
Gdyby nie inni to dalej by mieli telefony z ekranem 4 cale.
Inni wyznaczają trendy teraz, a im zostało kopiowanie

#samsung #apple
banans - Bosze jak ja nie lubię takich ludzi. Kolega kupił iPhona pierwszego w lombar...

źródło: temp_file8814101881220745190

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@banans: Nie rozumiem w czym masz problem, że ktoś kupuje telefon czy kompa czy też majonez innej firmy niż Ty, no ale to kwintesencja mirko więc cóż...
  • Odpowiedz
Później po 5 latach 16 pro który praktycznie nie różni się od 13 pro

@banans: poza wygladem to są dwa kompletnie rozne telefony.

I foldy wychodzą już od lat, a jakoś w ogole się nie przyjęły, to raczej nie świadczy o zacofaniu, tylko po prostu o odpowiadaniu na potrzeby rynku. BTW Apple pracuje od jakiegos czasu nad iphone flipem, ale nie wiadomo kiedy wyjdzie, o ile w ogole, bo rownie
  • Odpowiedz
@banans: xd, w sumie typowo jak dla fanów iPhona, ale nawet się zgadzam, ciężko się jarać smartfonami obecnie gdzie nawet już foldy spowszedniały mimo tego że jakimś cudem nadal są dostępne dla garstki ludzi. Mam wrażenie że te prezentacje jaraja już tylko pracowników spiderswebu bo w tych telefonach tak mało się zmienia że każdy dodany ficzer typu kolejne bezużyteczne narzędzia ai lub trochę mocniejszy procesor to są właśnie takie gówna
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kromeczek fold już 7 wersja ale dopiero teraz zrobili ze są się używać kupiłem sobie starszą wersję 4 to jak zamkniesz to telefon jest za wąski żeby wygodnie pisać. Dopiero w 7 wersji poszli po rozum do łba i poszerzyli żeby złożony był jak zwykły telefon więc też uczą się na błędach
  • Odpowiedz
@banans: Apple wypuści składaka, to dopiero zacznie się era foldable. To co ma samsung to pękające zabawki dla sebków z whatsappa i biznesmenów spod biedry.
  • Odpowiedz