Wpis z mikrobloga

• 5
@Filjan

Ahahahhaha przecież to o tobie post xd
Najpierw się zesrałes o Giertycha, potem spamowałeś jak to grok niszczy PiS i konfederację, a na końcu dostałeś urojeń, że tym co śmiali się z Giertycha już się nie podoba zabawa.

Jaki jest twój aktualny stan psychiczny i emocjonalny, na ten moment? XD Grok dobry czy niedobry? :)))
  • Odpowiedz
  • 10
@Filjan

A wcześniej byłeś zajęty jeszcze obrażaniem Hołowni xd co na niego głosowałeś ale już nie będziesz i w przyszłych wyborach tylko Giertych ahahahahhahahahaha

Rozumiem. Czyli na tę sekundę Grok jest good. Bo chwilę temu był zły i go hejtowales ahhahhahahahhaah
  • Odpowiedz
  • 3
@grzanka6608 to teraz spójrz jak wice marszałek mianował groka konfederatą i chciał mu przyznać obywatelstwo, znajdź mi polityków z innej strony co tak reagowali gdy grok obrażał prawakow
  • Odpowiedz
@grzanka6608: Nawet jak jest im płacone, większy szacunek mam do k#rwy niż partyjnego bota, za kupczenie faktami, destabilizację wiarygodności każdego źródła które opanują, zabieranie ludziom źródeł dyskusji poprzez zeszmacanie jej na każdym kroku. Przyzwoitemu człowiekowi ciężko byłoby spojrzeć na siebie w lustrze za sprzedawanie części swojej wolności i bycie dziwką na posyłki. Ale że to są ludzie "zlagrowani" to inna sprawa.
  • Odpowiedz
  • 0
@5KYN3T

Ja tam do opłaconych nie mam problemu. Praca jak praca.
Każdy odpowiada za siebie. Jeśli ktoś ma przeżarty mózg to ... no trudno xd świata nie uratujesz. Ludzie nie są sobie równi ;)
  • Odpowiedz