Aktywne Wpisy

MonazoPL +83
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +339

https://limewire.com/d/72mNm#tct6oy2wVO - link do zipa jeśli ktoś w gity nie chce się bawić.
Q:Jak to pobrać?
A: A prosto czekasz aż strona się załaduje klikasz w trzy kropki i wybierasz .zip
Q: Czy jest to dokładne tłumaczenie?
A: Znam tylko angielski wygląda ok.
Znane problemy:
- Pietrula tak gada że AI czasami świruje pawiana i film po polsku tłumaczy na niemiecki albo halucynuje transkrypcje xD W sumie przejrzało ponad 12k filmów Pietruli to się nie dziwie.
- AI transkrypcja to jedna linia. Aby to w miare wygodnie czytać polecam jakikolwiek edytor .txt z opcja zawijania wierszy. Polecam także edytor pulsar wtedy katalog z textem można otworzyć jak projekt i użyć opcji szukaj w plikach.
-Dodałem także skrypt python którym to robiłem. A i jakby ktoś się pytał rzeczywiście mam te wszystkie filmy na dysku.
Magisterkę? Co ja mówię, DOKTORAT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit: dobra już widze, ten Pulsar Editor ma opcje szukania w plikach