Aktywne Wpisy
luke-mat +677
Święta się zbliżają, a więc wożenie rodziny samochodem.
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
56632 +38
źródło: Screenshot_8
Pobierz

https://limewire.com/d/72mNm#tct6oy2wVO - link do zipa jeśli ktoś w gity nie chce się bawić.
Q:Jak to pobrać?
A: A prosto czekasz aż strona się załaduje klikasz w trzy kropki i wybierasz .zip
Q: Czy jest to dokładne tłumaczenie?
A: Znam tylko angielski wygląda ok.
Znane problemy:
- Pietrula tak gada że AI czasami świruje pawiana i film po polsku tłumaczy na niemiecki albo halucynuje transkrypcje xD W sumie przejrzało ponad 12k filmów Pietruli to się nie dziwie.
- AI transkrypcja to jedna linia. Aby to w miare wygodnie czytać polecam jakikolwiek edytor .txt z opcja zawijania wierszy. Polecam także edytor pulsar wtedy katalog z textem można otworzyć jak projekt i użyć opcji szukaj w plikach.
-Dodałem także skrypt python którym to robiłem. A i jakby ktoś się pytał rzeczywiście mam te wszystkie filmy na dysku.
Magisterkę? Co ja mówię, DOKTORAT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit: dobra już widze, ten Pulsar Editor ma opcje szukania w plikach