Wpis z mikrobloga

Chyba jedyna osoba, która znała się z rumunem i totalnie się od niego odcięła (Areczek to przykład dla Ciebie, że można!), jak zobaczyła kim on tak naprawdę jest. Warto również dodać, że Filip wytarł podłogę menelobijcą podczas dyskusji na temat pasożytowania na czyjejś twórczości.
#kiszak #arkadikuss
AntyKuc - Chyba jedyna osoba, która znała się z rumunem i totalnie się od niego odcię...

źródło: Zrzut ekranu 2025-07-05 225058

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AntyKuc: pamiętam jak masa krytyczna była przekroczona jak rumun w 1 tydzień nagrał 30 filmów o ac shadows xD i się Filip w-----l i nagrała film na ludologow
  • Odpowiedz
Dziwne jakby nie miał, wyznawcy obejrzeli odpowiedź i już wiedzieli co mają myśleć, przed odpowiedzią komentarze byłby sensowne.

@Ann120021: Prawda jest taka, że oni wiedzieli co mają myśleć jeszcze przed obejrzeniem tego filmu w ogóle, bo zostali tak wysterowani przez pseudo ludologiczną myśl. Nie wiem czy kiedykolwiek wchodził z nimi w jakiekolwiek interakcje społeczne na przykład gdzie tam pod filmami na youtube, ale ja tak i oni bardzo często swoje
  • Odpowiedz
Chyba jedyna osoba, która znała się z rumunem i totalnie się od niego odcięła (Areczek to przykład dla Ciebie, że można!), jak zobaczyła kim on tak naprawdę jest. Warto również dodać, że Filip wytarł podłogę menelobijcą podczas dyskusji na temat pasożytowania na czyjejś twórczości.

@AntyKuc: nie wiem czy wiesz ale Arkadikus ma tu konto i ogólnie sporo udzielał się na wykopie. I nie czaję czemu on trzyma z kiszakiem w
  • Odpowiedz
  • 0
@AntyKuc najlepsze jest to że potem głąby od kiszaka wchodziły pod zapis z dyskusji i pisały że kiszak zaorał XDDDDDDD to dopiero trzeba mieć nasrane w bani
  • Odpowiedz
btw picrel ze streama (ale dotyczy filmu o widowni ludologów), oni nie są zdolni do żadnej dyskusji, albo jesteś z nimi albo masz zniknąć na zawsze
DymekD - btw picrel ze streama (ale dotyczy filmu o widowni ludologów), oni nie są zd...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Prawda jest taka, że oni wiedzieli co mają myśleć jeszcze przed obejrzeniem tego filmu w ogóle, bo zostali tak wysterowani przez pseudo ludologiczną myśl. Nie wiem czy kiedykolwiek wchodził z nimi w jakiekolwiek interakcje społeczne na przykład gdzie tam pod filmami na youtube, ale ja tak i oni bardzo

@Cztero0404: Czytałem komentarze pod filmami Quaza i było dokładnie to samo, praktycznie idealnie powtarzane argumenty kiszaka, problem jest taki z takim
  • Odpowiedz
@Kryspin013

I nie czaję czemu on trzyma z kiszakiem w sumie. Arkadikus wydawał się ogarnięty xD

pewnie dlatego, że w pewnym momencie YouTube stał się jego głównym źródłem utrzymania

@witajswiecie: i jak mu kiszak zapewnia to główne źródło utrzymania? Jak sam kiszak głównie żyje z p------------a treści na swój kanał xD
  • Odpowiedz
Czytałem komentarze pod filmami Quaza i było dokładnie to samo, praktycznie idealnie powtarzane argumenty kiszaka, problem jest taki z takim małpowaniem, że w pewnym momencie one się kończą i trzeba samemu pomyśleć wtedy zaczyna się zadawanie pytań aby to np.taki Quaz musiał się spowiadać co też jest zagrywką kiszaka.

@Ann120021: Nie dziwi mnie to wcale bo przeżyłem dokładnie to samo próbując wchodzić z nimi rozmawiać. To wyglądało za każdym razem
  • Odpowiedz
najlepsze jest to że potem głąby od kiszaka wchodziły pod zapis z dyskusji i pisały że kiszak zaorał XDDDDDDD to dopiero trzeba mieć nasrane w bani

@DymekD: Zesrał co najwyżej a nie zaorał. Dla nich zaoraniem jest wszystko co ktoś powie albo napisze zgodnie z pseudo ludologiczną myślą i nazwie kogoś cacuselm, dadgejmerem, maciusiem.
  • Odpowiedz