#gonciarz Pandora wybuchła jakoś w 2023. W serii codohuya, która pojawiała się jakoś w 2024 (strzelam) Gonciarz stwierdza, że Katarzyn podpięła się pod aferę i wykorzystując inne kobiety chce odebrać mu firmę. Gonciarz w mailu (chyba z 2023 ale na screenie nie widać roku) do Kasi pisze, że chce się dowiedzieć co się działo z firmą od 2018.
Serio nie wiedział co się działo z jego firmą i miał na to wywalone przez 5 lat, a teraz twierdzi, że to wszystko spisek Katarzyna? Czy on ma paranoję czy wykorzystuje wiedzę, że Katarzyn nigdy nie była specjalnie lubiana przez jego widownię więc chce odbudować w taki sposób swój wizerunek?
@CultedelaRaison: po prostu nie spina mi się narracja, że Gonciarz jest jedynym pokrzywdzonym i Katarzyn jest evil mastermind co to wszystko uknuła. Ale tłum Gonciarz pociągnął jednak
@naksu: ja tam od początku podchodzę sceptycznie ale przyznam, że ostatni odcinek najbardziej mnie przekonuje. Ale Gonciarz i tak ma wielu obrońców do tej pory. Śmieszą mnie screeny rozmów, które wrzuca na rolki. Sam sobie to pisze?
Serio nie wiedział co się działo z jego firmą i miał na to wywalone przez 5 lat, a teraz twierdzi, że to wszystko spisek Katarzyna?
@general_row_grotecki: Też mi brakuje trochę kwestii firmowych w tej historri ale osobiscie gdybym zauważył nieprawidłowości w mojej firmie z poprzedniego miesiąca, to nie ograniczyłbym się do tej daty. Można zwyczajnie zakładać że jest wszystko ok przez długi czas ¯\(ツ)/¯
@general_row_grotecki: Pewnie w tym okresie ćpał, był niepoczytalny i miał firmę w dupie. Kaśka wszystkim się zajmowała i wszystko prowadziła (no bo ktoś musiał?). Gonciarz, mimo że wysławia się sensownie, to po latach używek może mieć paranoje i permanentne braki styków w mózgu. Może ich nie mieć, nie wiem, niczego nie wytłumaczył w kwestii firmy, nie wytłumaczył żadnego timeline relacji z Katarzyn, nie odniósł się nigdy do ćpania i ok,
@DerpysQ: i pewnie nigdy się nie dowiemy. Katarzyn podobno trzyma świadków na ewentualne sprawy sądowe i jak widać nie chce jej się bawić w filmiki. Gonciarz zawsze będzie miał ostatnie zdanie.
Może ich nie mieć, nie wiem, niczego nie wytłumaczył w kwestii firmy, nie wytłumaczył żadnego timeline relacji z Katarzyn, nie odniósł się nigdy do ćpania i ok, nie musi, ale historia ma bardzo wiele dziur.
@DerpysQ: po prostu nie jest głupi i nie chce stawiać siebie w złym świetle, każdy w tego typu dramach tworzy własną narrację korzystną dla niego, to problem ludzi że wszystko łykają jak pelikany
Pandora wybuchła jakoś w 2023.
W serii codohuya, która pojawiała się jakoś w 2024 (strzelam) Gonciarz stwierdza, że Katarzyn podpięła się pod aferę i wykorzystując inne kobiety chce odebrać mu firmę.
Gonciarz w mailu (chyba z 2023 ale na screenie nie widać roku) do Kasi pisze, że chce się dowiedzieć co się działo z firmą od 2018.
Serio nie wiedział co się działo z jego firmą i miał na to wywalone przez 5 lat, a teraz twierdzi, że to wszystko spisek Katarzyna?
Czy on ma paranoję czy wykorzystuje wiedzę, że Katarzyn nigdy nie była specjalnie lubiana przez jego widownię więc chce odbudować w taki sposób swój wizerunek?
Śmieszą mnie screeny rozmów, które wrzuca na rolki. Sam sobie to pisze?
@general_row_grotecki: Też mi brakuje trochę kwestii firmowych w tej historri ale osobiscie gdybym zauważył nieprawidłowości w mojej firmie z poprzedniego miesiąca, to nie ograniczyłbym się do tej daty. Można zwyczajnie zakładać że jest wszystko ok przez długi czas ¯\(ツ)/¯
Pewnie w tym okresie ćpał, był niepoczytalny i miał firmę w dupie. Kaśka wszystkim się zajmowała i wszystko prowadziła (no bo ktoś musiał?).
Gonciarz, mimo że wysławia się sensownie, to po latach używek może mieć paranoje i permanentne braki styków w mózgu. Może ich nie mieć, nie wiem, niczego nie wytłumaczył w kwestii firmy, nie wytłumaczył żadnego timeline relacji z Katarzyn, nie odniósł się nigdy do ćpania i ok,
@DerpysQ: po prostu nie jest głupi i nie chce stawiać siebie w złym świetle, każdy w tego typu dramach tworzy własną narrację korzystną dla niego, to problem ludzi że wszystko łykają jak pelikany