Wpis z mikrobloga

#ajemge1 #patostreamy Księżniczka była w szoku, trzeba było jej 2 razy mówić, żeby s---------a bo inna jedzie na jej miejsce. Tak się chwaliła, że murzyny ją podrywają, ktoś chciał się za nią zabić albo łapali ją za grabę na ulicy i mówili jak pięknie wygląda a tu została zawodowo w------a za nudę i stypienie. Jak można być tak pozbawionym charakteru
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adam-pajac: Jutro się spotka z Dżejsonem 195cm i odzyska poczucie własnej wartości po wygonieniu przez Krasnala 158cm. Faceci, szanujcie się, każda dziura jest podobna, szukajcie kobiet co coś sobą reprezentują.
  • Odpowiedz
szukajcie kobiet co coś sobą reprezentują

@Artur5588: mam lepszą radę - nie szukajcie wcale, bo to serio strata czasu, biorąc pod uwagę, że;

każda dziura jest podobna

nie mówię tego z ironią. Przerabiałem imprezowiczki, przerabiałem te "reprezentujące coś sobą" i - niespodzianka - większej różnicy nie było. można się łudzić, że nasza starannie wyselekcjonowana szara myszka będzie inna, ale kobieta po prostu pozostanie kobietą. streamy u geja czy teraz u
  • Odpowiedz
@james-cash: sugeruje, że lepiej skupić się na sobie, a kobiety traktować co najwyżej jako alternatywę do samodzielnego trzepania kuca. niczego nie "szukać", bo to po prostu taplanie się w gównie dla czegoś, co w 99,9% przypadków nie będzie tego warte.
  • Odpowiedz