Wpis z mikrobloga

TreΕ›Δ‡ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eduardo-garcia przechodzisz samego siebie xD Zgodnie z TwojΔ… logikΔ… jak lekarz weΕΊmie Ε‚apΓ³wkΔ™ za ominiΔ™cie kolejki do zabiegu NFZ to korupcja ale jeΕΌeli weΕΊmie Ε‚apΓ³wkΔ™ za "przyspieszenie procedur" to juΕΌ wszystko jest ok?
  • Odpowiedz
Zgodnie z TwojΔ… logikΔ… jak lekarz weΕΊmie Ε‚apΓ³wkΔ™ za ominiΔ™cie kolejki do zabiegu NFZ to korupcja ale jeΕΌeli weΕΊmie Ε‚apΓ³wkΔ™ za "przyspieszenie procedur" to juΕΌ wszystko jest ok?

Zastanawiam siΔ™ z jakich sΕ‚Γ³w twΓ³j jakΕΌe piΔ™kny intelekt wydumaΕ‚ sobie, iΕΌ uwaΕΌam, ΕΌe to ok?

@Bekazwas:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: 400? JakiΕ› czas temu sΕ‚yszaΕ‚em ΕΌe 300. Szybko roΕ›nie ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°) No ale niech bΔ™dzie 400. Ile z tych "przyspieszonych procedur" doprowadziΕ‚o do cofniΔ™cia takiego czΕ‚owieka z Niemiec do Polski? Czy przyznasz, ΕΌe gdyby dzisiejszy rzΔ…d wziΔ…Ε‚ Ε‚apΓ³wkΔ™ nawet tylko za jednΔ… wizΔ™, to by ich to skompromitowaΕ‚o? Bo ja przyznam. SwojΔ… drogΔ…, to ciekawy sposΓ³b na zwalczenie nielegalnej migracji, czyΕΌ nie? Nie
  • Odpowiedz
400? JakiΕ› czas temu sΕ‚yszaΕ‚em ΕΌe 300.

Dokładnie to trzysta kilkadziesiąt, ale nie chcę być łapany za słówka.

Ile z tych "przyspieszonych procedur" doprowadziΕ‚o do cofniΔ™cia takiego czΕ‚owieka z Niemiec do Polski?

Zero.
  • Odpowiedz
@Leniek: przykładasz do mnie swoją miarę. Ja nie jestem tanim populistą w stylu typowego wykopka. Nie umieliście robić dzieci, to ktoś będzie musiał na was i tak pracować. Gdyby nie imigracja to firma, w której pracuję nie miałaby kompletnie kim robić i musiałaby zwijać żagle. Na rozmowy o pracę jak ktoś nawet przyszedł, to potem potrafił np. nie pojawić się na badaniach lekarskich i ślad po jegomościu ginął.
  • Odpowiedz
Ja nie jestem tanim populistΔ… w stylu typowego wykopka

@eduardo-garcia: jesteś dokłądnie typowym wykopkiem. Co do reszty się zgadzam, i nie przeszkadzami że to cudze dzieci bedą miały na mnie pracować, a wręcz przeciwnie
  • Odpowiedz