Aktywne Wpisy
BartoszBrz +24
Praca na Tirach ma ten Plus. Że człowiek nie musi z rana dojeżdżać zbiorkomem do kołchozu. Wystarczy tylko przenieść się z łóżka na fotel kierowcy. I już chłop na stanowisku pracy :D
#zycietruckera
#zycietruckera
źródło: IMG_9443
Pobierz
Wrrronika +21
Ja na spacerze, a Wy gdzie i dlaczego >:(
źródło: 1000050710
Pobierz

#bekazpodludzi #bekazprawakow #lgbt #homofobia #tecza #neuropa
źródło: 1000009808
Pobierz@wezsepigulke: dlaczego wkładasz w moje usta coś czego nie powiedzialem? Co ci daje iluzja że wygrałeś w dyskusji z samym sobą? Bo ta wypowiedź to na pewno nie jest dyskutowanie ze mną i tym co napisałem.
To tak jak z polityką: "Ale ta partia jest hujowa", "Ale ten prezydent jest zły" A głosowałeś? "Nie bo Ciotka ze szwagrem przyjechali"
NO K---A MAĆ
Zebrali by się wszystkie kibole ponad podziałami w tej Warszawie to może by im jakieś skateparki albo inne duperele pobudowali ale widocznie woleli przemycać race na trybuny.
@TurboDynamo: Ty byś chciał referendum w sprawie każdego, z 1,5 tys., projektów z budżetu obywatelskiego? To byłoby dopiero sprzeniewierzenie publicznych pieniędzy.
Ta formuła nie zmienia się od lat - sprawdza się świetnie. Szczególnie na poziomie lokalnym - dzielnicowym, ale tak że na poziomie miejskim. Jest głosowanie, w którym każdy mieszkaniec może wziąć
źródło: temp_file2547951590674412875
Pobierz@zajete: proszę nie manipuluj tym co mówię. Nie chce referendum w sprawie tęczy na placu zbawiciela. Powiedziałem tylko że poparcie tego projektu przez 6811 to za mało aby mówić że Warszawiacy coś popierają. Warszawiaków jest oficjalnie 1 863 845. 6811 popierających to tylko około trzech promili warszawiakow. To zdecydowanie za mało aby stwierdzić że Warszawiacy coś popierają.
@Okajri: nieuprawnione i zbyt daleko idące wnioski. Na pewno jesteś w stanie to zrozumieć.
Czyli jak rozumiem szanujesz ten wybór i ludzi popierających powstanie tej tęczy? To skąd to zesrańsko? Bo zaczynasz być niespójny.
Po za tym w tym kraju jest cała masa innych i poważnych problemów, a nie jakaś śmieszna tęcza, za śmieszne jak na budżet Warszawy 700k. Po za tym o jej powstaniu zdecydowali mieszkańcy tego miasta,
@R187: A dlaczego u ciebie na widok Palestyńczyków się taka chęć pojawia?
na kurs
dofinansowany z naszych podatków, to też była decyzja narodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tęcza jest mi obojętna prawdę mówiąc, będzie mnie cieszyło natomiast jeżeli zachęci ludzi do decydowania o własnej okolicy. Mamy na rondzie Radosława piękny maszt flagowy i czuję dumę oglądając go na co dzień.
źródło: uid_901e08cc5896eda98b4f27c6b77088a81585311951603_width_900_play_0_pos_0_gs_0_height_506
Pobierz@wezsepigulke: co to za gaslighting. Jakie zesransko? Jedyna osoba która się zesrala to ty. Ja spokojnie odpowiadam że nie popieram kontrowersyjnych pomysłów bo nie ma to nic wspólnego ze społeczeństwem obywatelskim. Sam chciałbym tęczy na placu zbawiciela i jestem warszawiakiem. Ale nie popieram tego kosztem kolejnych konfliktów społecznych które - niewątpliwie
@TurboDynamo: Dla wszystkich jak widać jest to ważne, skoro się o tym dyskutuje.
@TurboDynamo: Zacytuj moją jedną inwektywę z tego wątku skierowaną do kogokolwiek.
@Logika_wykopu: Nie prawda, chochoł, insynuacje, pomówienia.
@TurboDynamo: Odkleiłeś się. Jak od 30 lat czuję się tu źle bo kler panoszy się jak jakimś kraju trzeciego świata. Państwo ładuje publiczne pieniądze w KUL czy UKST oraz płaci za lekcje religii i wlicza oceny z wiary do średniej potrzebnej