Wpis z mikrobloga

@R187: trochę pojechałeś. Znam prawaków w których sie gotuje na widok tęczy. Nie każdy trawi hipokryzję lgbtq. Ale żeby od razu zabijać to przesadzileś, ważne jednak by wzudzić emocje i zapunktowac tak jak na reddit. Znam też lewaków w których sie gotuje na widok krzyża (mój kuzyn i jego kumple) ale nie chcą mordować zakonnic czy coś. Rownie dobrze mogłem napisać że jednak Ci drudzi chcą ale nie mam zamiaru
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
trochę pojechałeś. Znam prawaków w których sie gotuje na widok tęczy. Nie każdy trawi hipokryzję lgbtq. Ale żeby od razu zabijać to przesadzileś,

@Pytalski_malopolan: Przecież odnoszę się do czyjegoś wpisu dokładnie tego typu z Twittera.
  • Odpowiedz
Wyobrażacie sobie jakby lewacy na widok krzyża mowili, że trzeba strzelić w głowę temu kto go tam powiesił?

@R187 tak, o papieżu cały czas lewactwo cisnie w internecie, czasem na ostro czasem mniej. Obrzydliwe.
  • Odpowiedz
I tak to jest problem tych ludzi, że nie rozumieją dlaczego reszta woli drzewa od parkingów i betonu.

@zajete: to nie oni nie rozumieją. To ty nie rozumiesz. Konkretnie ich sposobu myślenia.
Oni drzew nie potrzebują bo dla nich od drzewa ważniejsze jest dojechanie własnym autem w konkretne miejsce.
Mówiąc że oni nie rozumieją że chcesz ich dobra pokazujesz że nie wiesz czym jest ani twoje ani ich dobro. W
  • Odpowiedz
Odkleiłeś się. Jak od 30 lat czuję się tu źle bo kler panoszy się jak jakimś kraju trzeciego świata.

@EliG: i wydaje ci się że naprawisz tą sytuację działając tak jak kler tylko że wyznając wartości które są akurat dla ciebie ważne?
  • Odpowiedz
wystarczy pod tecza postawić łódkę i mówić, że to arka noego i ogólnie to jest to tecza od Boga a kto ją spali ten belzebub

@GladysDelKarmen: Ale ty wiesz, że tęcza od Boga i od LGBT się różnią? Poza tym, co da takie mówienie, skoro wszyscy wiedzą, jaka to jest tęcza?
  • Odpowiedz
@zajete: to nie oni nie rozumieją. To ty nie rozumiesz. Konkretnie ich sposobu myślenia.

Oni drzew nie potrzebują bo dla nich od drzewa ważniejsze jest dojechanie własnym autem w konkretne miejsce.

Mówiąc że oni nie rozumieją że chcesz ich dobra pokazujesz że nie wiesz czym jest ani twoje ani ich dobro.

@TurboDynamo: Nie wiem dlaczego zakładasz że nie rozumiem ich sposobu myślenia - rozumiem doskonale, rozumiem również że to że ja
  • Odpowiedz
@R187: ale wrzuciłeś go do jednego woro z ,,prawakami" których ochoczo krytykujesz. Gdybyś był merytoryczny napisałbyś w liczbie pojedynczej. Słabo Ci to wyszło. Tak spytam, jesteś homoseksualistą czy aktywistą na rzecz lgbtq+? Pytam bo przeglądałem Twój profil.
  • Odpowiedz
@R187: czyli należysz do całej spoleczności lgbtq+. W sumie, pasujesz do nic - narzucasz innym swój tok myślenia przez manipulacje i nie domówienia tylko dlatego że akurat jesteś bi. Szkoda bo coś tam w głowie masz i marnujesz swoją energie, czas itp.
  • Odpowiedz