Aktywne Wpisy

anoysath +737
W nowym jeszcze nieopublikowanym wywiadzie Denis Villeneuve zdradził, że Christian Bale dołączył do obsady filmu, żeby wcielić się w Wielkiego Czerwia Pustyni. Przygotowując się do swojej roli Bale musiał przytyć ponad 100 tysięcy ton. Żeby tego dokonać spożywał wysokolaryczne posiłki o łącznej ilości 770 miliardów kalorii.
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
źródło: temp_file1382434431088697759
Pobierz
Amigoyamigo +138
A pamietacie jak alicja bachleda curuś dała d--y farrellowi? Farrel znany w hollywood jako dziwkarz, degenerat, ćpun. Nawet matka bachledy chwaliła się zięciem w wywiadach. No ale wiadomo, kopnął w dupę p0lkę i pojawił się on-polski cuckold. Bez zastanowiejnia przygarnal bekarta pod swe skrzydla ale byl niewystarczajacy dla alicji. Gortat po ich relacji zalil sie, ze ciagle go poprawiala, ze zachowuje sie nie tak jakby sobie tego zyczyla itd. jak widzicie panowie,
źródło: 17521557152055215617661952081588
Pobierz

#bekazpodludzi #bekazprawakow #lgbt #homofobia #tecza #neuropa
źródło: 1000009808
Pobierz@PindorekNew: Różnica była minimalna w głosach, także to o niczym nie świadczy.
@Pytalski_malopolan: Przecież odnoszę się do czyjegoś wpisu dokładnie tego typu z Twittera.
@R187 tak, o papieżu cały czas lewactwo cisnie w internecie, czasem na ostro czasem mniej. Obrzydliwe.
@zajete: to nie oni nie rozumieją. To ty nie rozumiesz. Konkretnie ich sposobu myślenia.
Oni drzew nie potrzebują bo dla nich od drzewa ważniejsze jest dojechanie własnym autem w konkretne miejsce.
Mówiąc że oni nie rozumieją że chcesz ich dobra pokazujesz że nie wiesz czym jest ani twoje ani ich dobro. W
@EliG: i wydaje ci się że naprawisz tą sytuację działając tak jak kler tylko że wyznając wartości które są akurat dla ciebie ważne?
@GladysDelKarmen: Ale ty wiesz, że tęcza od Boga i od LGBT się różnią? Poza tym, co da takie mówienie, skoro wszyscy wiedzą, jaka to jest tęcza?
@TurboDynamo: Nie wiem dlaczego zakładasz że nie rozumiem ich sposobu myślenia - rozumiem doskonale, rozumiem również że to że ja
@Pytalski_malopolan: Jestem bi, nie jestem z żadnej organizacji, działam hobbystycznie tylko na Wykopie.